Tablouri living | Arta decorativa

Tablou living – Adelina Mărieș

Tablouri living, design modern, arta decorativa de autor

Rolul picturii, poate fi atat decorativ cat si cultural, servind sau contribuind la fondul cultural al unui neam. Deoarece, tablourile nu sunt doar pentru a fi contabilizate in colectii private sau investitii financiare, ele au si un rol estetic, altul decat unul oarecare, care o data cu trecerea anilor poate fi pus pe foc. Tablourile definesc o epoca, o perioada artistica, un curent (un ism) sau originalitatea unui pictor. Cu cat ideea din tablou este mai originala, cu atat pictorul este mai bine cotat, in concluzie mai valoros.

Am bucuria de a propune aici tablouri originale, cu rol estetic, decorativ pentru livinguri moderne. Sunt idei care au prins contur de-a lungul anilor. Si ca sa nu achizitionati arta comerciala, va sfatuiesc ca achizitionati direct din atelierele artistilor. Nu doar ca este o atitudine de bun gust dar placerea de a achizitiona valoare creste.

Tablouri living moderne

O sugestie, pentru interioare moderne, care cuprinde arta contemporana, tablouri pictate manual, idei originale, de autor.

In stil simplu, minimalist dar in acelasi timp cu o ampla expresivitate artistica. Lucrari care cu timpul pot intra in colectii particulare, licitatii de arta si valori sau in expozitii muzeale.

Bucuria de a avea un living frumos decorat este enorma, mai ales atunci cand cunosti valoarea de piata a operei de arta. Intervine un pozitiv sentiment al valorii. Valoare, care o data cu trecerea anilor poate creste atat financiar cat si cultural. Am observat un entuziasm deosebit, prezent la toti cei care au realizat achizitii directe de la artisti, aveau o poveste de spus si o admiratie de impartasit. Nu detineau doar un obiect ci si o bucurie.

Lucrarile prezentate aici, sunt de data recenta. realizate in ultimul an. Idei, ce pot fi reinterpretate in functie de proiectul de amenajare interioara. Orice pictor, sau artist isi poate reinterpreta ideile, daca doreste. Originalul, creativiatea raman aceleasi.

Desi este adevarat uneori, faptul ca ideile nu vin cand vrei tu ci cand vor ele, atata timp cat exista o idee de baza, aceasta idee poate conduce la noi idei sau dezvolta o noua tema. Principalul element in arta vizuala este culoarea deoarece fiecare culoare cere la randul ei o alta culoare, pana ce se obtine un tablou elegant, modern sau indraznet.

Tablourile potrivite pentru living?

Depinde de tipul de mobilier, stilul mobilierului si atunci se poate stabili din punct de vedere estetic si cromatic ce tip de tablou este ideal.

tablou living interior design Adelina Maries
Living modern – sugestie proiect design interior

Idei despre artă de Adelina Mărieș

Arta se construiește din idei si se manifesta prin pricepere si mesteșug. Arta se naște din idei și se materializează prin pricepere și meșteșug. Arta nu are definiție dar are trăire, dacă acolo nu este trăire atunci nu este nici artă! E cel mai simplu argument care poate fi prezentat. Dacă un lucru, o idee,…

Impactul artei asupra designului vestimentar

Sunt o persoana care apreciaza originalul, unicatul, ceea ce nu s-a mai vazut si asa m-am gandit ca sa scriu despre impactul artei asupra designului vestimentar. Cum nu sunt mare iubitoare de virgule, si stiu ca nici unei persoane care citeste printre randuri sau fotografic nu-i face placere ca se impidice vizual in ele, le…

Primești informații despre noi lucrari de arta: picturi, tablouri, direct pe e-mail