Decoraţiuni interioare

Decoratiuni interioare

Decoratiuni interioare pentru case si apartamente moderne, contemporane sau chic

decoratiuni interioare apartamente

Decoratiuni interioare apartamente

Propunere picturi moderne, clasice sau luxuriante pentru apartamente standard sau penthouse.

decoratiuni interioare vile

Decoratiuni interioare vile

Decoratiuni interioare vile în stil modern, clasic, elegant.

decoratiuni interioare case

Decoratiuni interioare case

Decoratiuni interioare adaptabile şi potrivite pentru o casă modernă cu fler luxuriant.

Add a testimonial from someone who loves your services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

— Jane Doe

Add a testimonial from someone who loves your services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

— Jane Doe

Tblourile fac si ele parte din acest domeniu, desi aparent tablourile de colectie par a nu sluji acest domeniu, dar exista multi iubitori care aleg arta ca ceva ce face parte din viata de zi cu zi. Din acest motiv in casele lor se regasesc lucrari de arta, expuse la vedere, tocmai pentru a-i face sa simta casa lor ca un loc special. Viziteaza expozitii, galerii de arta sau atelierele artistilor, unde cu rabdare si pe indelete isi aleg ceea ce le satisface interesul sau dorinta.

Decoratiuni interioare cu semnatura de artist, create special cu scopul de a conferi o nota de autenticitate interiorului locuintei tale. Reprezinta viziunea si imaginatia artistica dezvoltata de-a lungul timpului. Toate acele lucruri care la baza au avut o idee transformata in alta idee iar la final s-a obtinut acel lucru pe care il definim rafinament.

Frumosul ar trebui sa placa tuturor, dar el devine discutabil deoarece inevitabil trece prin filtrul personalitatii si stilului individual al fiecarei persoane. Din aceasta perspectiva unicatul a devenit deosebit. Iar lucrurile deosebite sunt acelea pe care le prezentam si altora capatand nota de noutate, raritate. Raritatea, unicatul, personalizarea au iesit din sfera comercialului. Comercialul fiind acel lucru care ar trebui sa fie pe gustul sau pe placul unui numar mare de oameni/ consumatori.

Decoratiuni interioare sau arta decorativa

In sfera decoratiunilor de mare clasa este inclusa arta decorativa. Ea poate fi prezenta sub forma de: sculptura sau pictura pe diverse obiecte uzuale intr-o locuinta cum ar fi: mobilier, vase ceramice, sticla, sub forma de broderii pe diferite obiecte textile.

Tot ce are rolul de a infrumuseta sau decora un interior trece sub definita artei decorative.

Arta decorativa poate fi refacuta aproape pe orice suprafata, redata prin sculptura, pictura sau broderie. Prin pozele prezentate aice va este exemplificat idei tematice pentru diferite proiecte. Aici putem expune sub unbrela designului artistic. Un termen care nu este foarte uzual, fiind preferat termenul generic de desen sau schite. Designul artistic cuprinde schite si desene preliminare unei opere finale. Dintre aceste schite sau desene, ale unui artist, producatorii de obiecte decorative pot selecta sau selectiona in concordanta cu trendul care este la moda sau planificarea de productie si posibilitatile tehnice, daca se realizeaza industrial. La fel se procedeaza si in cazul mestesugarilor care poate alege modelul pentur sculptura sau broderie dintre desenele propuse de un artist, in cazul nostru designer de arta.

Tot aici se incadreaza si tapetul pictat manual. Cand eram copil, mama a dat cateva urme de pensula, pe un tapet expus deja pe perete, efectul final fiind unul deosebit de placut estetic. Culoarea s-a reimprospatat capatand noi valente de contrast si luminozitate. In arta nu exista reguli! Cu timpul, tapetul vopsit a devenit mai usor de intretinut, nefiind atat de sensibil la expunerea la factori fizici.

Artistii nu se supun trendurilor sau modei! Ei le creaza!

Decorul de interior cuprinde o paleta larga de obiecte care pot varia de la antichitati pana la ultima gaselnita in materie de tehnologie sau arta kinetica. Pare interesant nu-i asa? Iar raspunsul stim cu totii nu poate fi decat „Da!”. Casa este acel lucru pe care unii vor sa-l faca sa para interesant, altii comfortabil iar unii vor sa fuga cat mai departe astfel incat sa ajunga foarte rar acasa. Deci avem o multime de varibile. Cu totii stim ca acasa ar trebui sa fie un loc unde sa ne simtim bine. Dar acest lucru incepe o data cu alegerea locuintei. Designul de interior impreuna cu toate obiectele care il compun e doar un cuvant final. Sunt persoane care in ciuda faptului ca nu le faceplacere sa locuiasca in casa pe care au construit-o sau cumparat-o aleg sa o amenajeze frumos, sa o redecoreze si apoi sa o vanda unei alte persoane care se regaseste in acel loc. O casa frumos amenajata poate atrage mai usor clienti. Altii isi decoreaza casele de vacanta unde aleg sa invite oaspeti. Dar si cava pare sa aiba sufletul ei, asa ca din cand in cand nu uitati sa o reparati, sa o ingrijiti si sa-i acordati atentia cuvenita.