Categorii
arta si cultura

Arta pe instagram

Arta pe Instagram – expoziţie de artă online în propria galerie de imagini.

Instagram este o platformă concepută ca o galerie de imagini. Cui nu îi place să răsfoiască printre poze, să se uite la forme, culori sau idei.

Este Instagram potrivit pentru un cont de artă?

Depinde! Depinde de Artist! Ce poate şi ce doreşte să prezinte sau să expună. Platforma oferă posibilitatea unei expuneri elegante, iar cei care simt că au ceva de oferit pentru bucuria lor o vor face.

Peste tot primeză eleganţa şi bunele maniere, mai ales în mediul artistic. Bunele maniere în comunicare, aceleaşi ca în viaţa reală denotă că eşti o persoană responsabilă. Oamenii care nu se simt sau nu doresc să fie responsabili pentru atitudinea sau gesturile lor nu vor fi niciodată manieraţi. A avea bune maniere este o carte de vizită respectabilă pentru oricine se doreşte a fi o persoană demnă şi nobilă.

Notorietatea unei platforne sociale depinde de manierele celora care o utilizează. Atitudinea publică a unor persoane pot trage puternic în jos o afacere sau platformă în care mai mult decât bani s-a investit energie, efort şi timp. În concluzie nu creaţi un deserviciu nici vouă nici altora – care ar putea folosi ca un instrument util oricare reţea de socializare. Lăsând la o parte aceste argumente orice profil public, este un portofoliu de prezentare pentru oricare dintre noi, utilizat selectiv te poate scoate din anonimat. În fond ce ne interesează sunt noile cunoştinţe sau relaţii pe care le putem realiza prin intermediu internetului, oameni pe care foarte probabil ca altfel nu i-ai fi întâlnit probabil niciodată.

Ei bine şi acesta este contul meu

Care este durata de viaţă a unei reţele sociale? Până ce apare o puternică dorinţă de noutate iar o nouă generaţie de oameni tineri sunt disponibili a explora lumea şi a-şi face prieteni, cunoştinţe etc. Atât timp cât nu sunt integrate caracteristici banal de clasice şi de simple şi nu există şansă egală la democraţie iar algoritmii sunt exagerat de selectivi, nu mai mult de 10 ani. Acesta este un maxim bun. După aceea ori reinventezi interfaţa şi introdici funcţii noi ori … Important ca oamenii care au ceva de prezentat să nu se simtă marginalizaţi sau ocoliţi pentru că o dată ce ai pierdut acest public… e doar o zbatere ca peştele pe uscat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.