Categorii
arta si cultura

Schiţă pictură acuarele

Schiţă faină, pictură în acuarele, pentru că arta e frumoasă!

Schite pictură în acuarele – creative, originale, de efect pentru că arta e plăcere şi plăcerea înseamnă bucurie.

schita pictura acuarele
schite pictura acuarele

Pentru ca schiţele sunt creaţii simplu de realizat, totul este liber nimic nu se supune unei regului de creaţie, totul trebuie să fie doar idee. Şi asta este un lucru extrem de relaxant pentru ca libertatea presupune eliberare din toate constrângerile. În libertate apare forma corectă şi arta. Când oamenii nu au trăirea corectă impun reguli, creează reguli în încercarea şi efortul de a intra în starea perfectă. Dar starea perfectă este o trăire spontană, trăire în care nu doar că te eliberezi de prezent, sau uiţi de el, pur şi simplu trăieşti libertatea de a fi aşa cum simte sufletul tău.

 Arta presupune trăirea naturalului, a firescului şi atunci încep să ni se deschidă uşi care ne conduc spre alte lumi. Fiecare trăire este specifică unei lumi, de aceea lumile sunt diferite între ele.

Fiecare voce vine dintr-o anumită lume şi această lume este denumită dimensiune, pentru altele mai intense sunt ceruri, înţelegând aceste detalii înţelegem foarte simplu fiecare persoană în ce lume trăieşte. Noi trăim toţi pe Pământ dar cu mintea sau cu sufletul ne putem afla în alte lumi şi din aceste lumi ne vin ideile. Dar dacă aceste rânduri le citeşte cineva care trăieşte în lumea fizică sau cea a confruntărilor va crede ca sunt prea „vaporoasă” pentru propria lui înţelegere, atâta doar că lumea unora poate fi mai densă sau mai condensată iar a altora mai diafană. De aceea pentru unii arta e nebunie iar pentru alţii eleganţă, rafinament, aristocraţie şi tot ceea ce includ principiile nobile.

Schiţă floare albastră – acuarele

schita floare albastru deschis

Schiţă pictură floare albastră

Acuarele au famencul lor, pentru cine stăpâneşte tehnica creaţiile artistice pot fi uluitoare. De la pictura de amatori (care copiză fidel pozele) la cea de naturalişti sau impresionişti totul se supune stilului personal. Unii pictează emoţiile şi îi numim artişti altii picteză detaliile şi le spunem meşteri sau meşteşugari deoarece pictura lor ţine de tehnică şi nu de impresie. Alţii sunt creatori pentru că tot ceea ce ei realizează este original.

Idee pictură floare acuarele şi cerneală

schita floare acuarele

2 răspunsuri la “Schiţă pictură acuarele”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.