business

Homosexualitatea sustinuta de evrei

Homosexualitatea sau lesbianismul  nu sunt boli si nu te nasti asa.  Uitati-va cu atentie la toti cei care se declara gay sau lesbi si o sa vedeti trasaturi clare de depersonalizare psihologica. Toti declara ca au auvut relatii cu ambele sexe. Atunci? Unde-i problema

In Romania retele de homosexuali erau intretinute si alimentate de catre evrei. Credeti ca dezinformez? Interesati-va in anul 2002 in Cluj – Napoca cine avea club in care se tineau petreceri private pentru gay si lesbience? Carei etnii apartine cel care se ocupa si promova astfel de lucruri? Scuza lui era “din aceste petreceri scot profit care sa-mi acopere cheltuiele pe toata luna” ulterior se lauda ca are spatiul inchiriat extrem de ieftin tocmai in centrul Clujului. Toate retelele de homosexuali si toata homosexualitatea  este sustinuta si promovata de evrei. Uitati-va cine se declara homosexuali, toti au radacini evreiesti sau tiganesti. Toata campania ca homosexualitatea e ceva normal e sustinuta de catre evrei. Daca le spui ceva urla ca-i hartuiesti iar noi suntem tampiti pentru ca suntem normali.

Ne ofera drep exemplu acte de homosexualitate intalnite la porumbei, deci si porumbeii sau animalele sunt “gay” in concluzie e normal, e ca si cum ai spune daca o vaca se balega in mijlocul drumului e normal ca sa ne “cacam” toti in mijlocul drumului pentru ca si vaca care e ANIMAL o face. Creiere de gradinita, ce altceva le poti spune.

In centrul Romaniei pe zona Targu Mures, Medias, Sighisoara cine  cauta si vana romance cu pielea alba pentru lesbianism si prostitutie? Ce etnie au cei din aceste retele?

Va spun eu sunt evrei vorbitori de limba germana cu puternice si stranse legaturi si vizite dese in Germania si Ungaria.

Stati de vorba cu orice evreu sau tigan iti vor povesti cu lux de amanunte cum sunt organizati si cum functioneaza. Au vrut sa transforma Romania intr-o tara producatoare si exportatoare de prostitutie si le-a cazut drept in moalele capului propria lor prostie. Au facut numai MAGARII si au urlat sus si tare ca noi romanii le facem.

In Maramures ce etnii au cei care le rezolvau pasapoarte la curvele tiganci care practicau aceasta indeletnicire in Italia, Spania etc. Evreii, ei contra unui comision le rezolvau acte curvelor caci actele lor originale le fusesera retinute de catre politia din tarile respective. Totul in stransa relatie cu evreii nedeclarati sau tiganii corciti cu evrei care activau in aceste institutii.

In ziare la rubricile matrimoniale si prestari servicii sexuale era plin de anunturi ale barbatilor evrei sau ale tigancilor sau alte corcituri cu pielea albicioasa in spatele carora actionau retelele de prostitutie evreiesti.

Toate aceste informatii sunt cunoscute de catre Serviciul Roman de Informartii si politistii de la crima organizata.

Dupa ce se ocupa de prostitutie evreii si tiganii urla ca romanii si romancele sunt curve. Desigur daca si in buletinul vostru scrie tot romani cand de fapt voi ar trebui sa fiti declarati apatrizi.

Tot evreii au raspandit zvonuri despre romance ca sunt curve dar nu au mentionat ca este vorba despre corcituri sau despre tiganci, de fapt ciuda lor e ca nu pot ajunge la romancele necorcite. Daca romancele ii refuza sau nu le pica la picioare le denigreaza sau le fac taranci, fufe sau curve.

Refuzati in dragoste de catre romance toti evreii s-au dus la tiganci cu care au avut relatii de durata medie sau lunga. Se fofilau peste tot pe unde erau prezente romancele care i-au refuzat in speranta ca vor suspina de dorul lor.

Am scris doar cateva exemple de informatii verificabile de catre oricine citeste acest articol. Desigur daca mergi la SRI iti vor spune noi nu tinem evidenta infractionala pe etnii pentru ca e contrar drepturilor omului sau sfantu stie carui fals elitism. Neoficial va veti cruci de ce sunt in stare evreii si tiganii sa faca pentru bani dar mai ales din prostie pentru ca au impresia ca  puternici, smecheri si inteligenti.

N-am sa scriu mai mult, unii dintre voi stiti mai mult decat stiu eu sau ce as putea scrie.

Vrand sa ne distrugeti imaginea de tara ne-ati facut un mare bine si va multumim dar pentru faptele voastre sunteti responsabili.

In Romania nu a existat holocaust si nici nu ne murdarim pe maini cu sange strain dar atata timp cat esti oaspete intr-o tara respecta gazda si nu o barjocori caci altfel e indreptatita sa te scoata afara din tara sau daca refuzi sa ia masuri. Nimeni in lumea asta nu sta sa fie umilit sau batjocorit in propria casa doar pentru ca voi urlati cu pacea mondiala si mila necrestina.

Sunt de acord ca sunteti popurul ales dar cu o conditie sa locuiti cu totii in Tara Sfanta si nu in alte tari. Acolo in tara voastra sfanta ca popor ales ce sunteti puteti sa va culcati si cu sora voastra ca nu ne intereseaza. Natura are grija sa elimine astfefl de “accidente genetice” la fel cum o data la sute de ani mor pe capete toti corcitii. Ultimul exemplu este valul de ciuma din evul mediu. Cei cu sangele pur si necorcit au supravietuit. Cand corciturile se inmultesc extraordinar de mult atunci izbucnesc epidemii globale pentru ca corciturile au imunitate scazuta avand sange amestecat.

Dar voi evreii sustineti rasa noua, amestecul dintre tigani si albi in scopul prducerii unui nou simbol de frumusete cu pielea ciocolatie si ochi verzi… ei ce sa vezi doar voi evreii va corciti cu tiganii si cu cine mai reusiti si va accepta. Nu trebuie sa inventam nici un fel de holocaust, veti pieri de la sine in cateva generatii pentru ca nu ati putut sta cuminti.

 

 

Standard