stari nervorzitate fara motiv
psihologie

Stari nervozitate fara motiv

Stari nervozitate fara motiv nu exista. Orice fenomen are o cauza. Daca o sa fii sincer cu tine atunci spune clar ce iti doresti si ce te nemultumeste. Defineste-ti foarte clar aceste doua aspecte si atunci ai sa ajungi sa descoperi si motivul starii de nervozitate.

Exemple stari de nervozitate

Uite de exemplu grija zilei de maine, faptul ca ai un loc de munca care nu-ti ofera siguranta ca vei mai lucra acolo si in urmatoarele luni sau ani si te ingrijoreaza faptul ca iti va fi foarte greu sa-ti gasesti un loc de munca pe viitor. Acest fapt poate conduce la o stare de nervozitate “surda” care sa cauzeze diverse nemultumiri pentru lucruri marunte, stiind ca tu depui un efort considerabil pentru ca multe dintre ele sa existe.

Faptul ca nu faci in viata ceea ce ti-ai propus initial si nu te regasesti pe tine in noua ocupatie sau pozitie.

Poate te simti neimplinit in dragoste, cariera, familie, hobbiuri.

Poate te simti doar criticat si deloc apreciat sau nu simti ca ai resuit sa realizezi ceva pentru care sa te simti apreciat.

E foarte important sa constientizezi aceste lucrui. Chiar si o problema pentru care tu nu ai raspuns sau te simti incapabil sa gasesti raspuns acum poate cauza o stare de nervozitate.

Daca nu poti fi in viata acolo unde iti doresti fa-ti curaj si cu pasi marunti incearca sa te apropii. Asa o sa-ti reapara zambetul pe fata si pofta de viata. Bolile, in general daca uiti de ele se vindeca. Mai putin sedentarismul – in sens figurativ – chiar si acesta poate fi considerat o boala.

Acum cativa ani am scris un articol foarte apreciat despre nervozitate si furie care ascunde frica. Va invit sa-l cititi, o stare de panica poate conduce la stari nervoase acute. Ce va panicheaza? Va este frica de ceva?

Psihologia omului nervos e o problema foarte usor de rezolvat.  Starile de nervozitate fara motiv pot fi indentificate si rezolvate.

stari nervorzitate fara motiv

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s