politic

De 1 decembrie toti falsii elitisti si toti astia cu pacea mondiala mergeti dracului ca aveti creieri de papagali.

de ce nu-i bine sa-i integram pe romi / tigani

Voi va dati seama cum vor afecta aceste politici  citez “…lista proiectelor depuse de primării în cadrul programului Dezvoltarea Locală Integrată (DLI 360˚) în comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome, finanțat de Ministerul Fondurilor Europene.” viitorul poporului roman.

Si eu am crezut in pacea mondiala si  in faptul ca nu-ti  alegi familia in care te nasti pana am inteles faptul ca sangele apa  nu se face si cat de periculoasa este corcirea.

Daca vrei sa distrugi un  popor ucide barbatii si violeaza femeile pana le lasi gravide, metoda tatareasca, aplicata interetnic, rezultat o corceala rasa-mixta. Copii care  s-au nascut  din aceste violuri inter-rasiale  rasa mongolida cu cea europeana a rezultat  copii degenerati, retarzi, anemici, imunitate scazuta la boli.

Voi urlati cu tampenia ca toti suntem egali, toti suntem unul si unul suntem toti, iubire fara frontiere si dracu sa le piptane tot felul de slogane de propaganda repetate papagaliceste fara ca sa le ganditi consecintele.

Voi aveti idee cati plozi rezultati din corcirea tiganilor cu albiciosii de prin tara noastra exista. Nu-i vedeti ce comportament rautacios si tampit au oricat ai inceca sa-i educi? Corciturile astea sunt o bomba sociala. Te uiti la corcitura, pare putin mai alba dar nu pricepi de ce pizda masii are comportament infect pana in maduva oaselor de ai jura ca+i boratura de tigan. Si, dupa ce ai norocul sa+i afli radacinile constati ca unul dintre parinti sau bunici a fost tigan sadea. O fi corcitura albicioasa dar comportamentul e mostenire tiganeasca. Astia, au rautatea in sange. Asa cceva nu se educa cu toate scolile pamantului. Cand tiganu vrea sa-si bata joc de roman, atunci isi bate joc orice i-ai da pentru simplu fapt ca asa este el.

Serviciul Roman de Informatii lasati-i dracu de falsi elitisti de la Bruxeles si tampeniile aste de mass media cu romii. Sunt tigani si gata. Si nu mai scrieti in presa ca sunt romani. Ce dracu are daca le ziceti pe nume tigani. Daca un tigan face o fapta rea de ce pizda masii scrieti in presa ca un ROMÎN. Nu, sa scrieti ca un tigan. Ce o sa zica peste 200 de ani un om cand o sa citeasca presa vremii. Vai ce rai erau romanii si mai aveau pretentia sa se numeasca daci. E O MINCIUNA tampenia asta cu deontologia profesioanal ca sa nu-i frustram pe boratii de tigani. Ii cocolositi pe ei ca sa ne jigniti pe noi.

Mergeti in pizda matii voastre cu toti creierii aiai de gradinita si toata tampenia asta politicianista.

SRI cine mama dracului sunt tiganii propangadisti care cu conturi false denigreaza natiunea romana pe internet si ne jignesc in fel si chip. De ce mama dracului sa-i toleram. Aici  in aceasta tara doar dacii au intaietate,  LEGI STRAINE si tampenii cu varza acra de Bruxeless nu ne intereseaza.

Cand raia si ciuma devasta Europa, dacii traiau in paradis si acum au europenii mai multe plasticuri colorate si oglizi si farduri de mazgalit pe fata si mai multe zdrente fashion si ii consideram ca rupti din soare si superiori noua cand noi le plateam tribut in bani si aur. Pe munca noastra…..

De 1 decembrie toti falsii elitisti si toti astia cu pacea mondiala mergeti dracului ca aveti creieri de papagali.

 

 

Standard