administratie, politic

Moarte tiganilor

Moarte tiganilor  – cine a scris mesajul  pe cocioaba  tiganeasca ar merita o decoratie pentru PATRIOTISM.moarte tiganilor

Intr-un ev  mediu  in care tarile romanesti erau consecutiv atacate  de toate imperiile vecine si in plus mai aveam si paduchii de tigani care jefuiau gospodariile oamenilor ce intelectualitatea voastra ati fi vrut sa faca administratorii tarii cu ei?… sa le ridice statui? Dar romaii nu plateau tribut imperiilor cotropitoare? sa fi stat romanii sa le fie jefuite gospodariile de catre satrele de tigani lenesi si migrationisti?

Sunteti naivi sau pe  cine credeti ca impresionati numindu-i rasisti, xenofobi sau fasciti pe cei care nu mai au chef sa gazduiasca in tara lor tigani apatrizi care au uitat sa se mai care de aici?!!!

Conform  dreptului istoric romaii sunt  singurii care detin  in proprietate aceasta tara in consecinta nu mai avem  chef de tigani si nici vreo obligatie istorica ca sa-i mai gazduim si sa le oferim ajutoare sociale.

Deci MOARTE TIGANILOR si CORCITURILOR TIGANESTI, afara cu ei din Romania. Aici nu mai au ce cauta, este  destul  loc sub soare  unde pot migra, daca nu, sa se intoarca de unde au venit  cu tot cu neamurile corcite,

MOARTE tuturor prostilor care s-au corcit cu zdrentele tiganesti si cu astia afara din  Romania.

Daca tiganii mai insista ca vor sa stea in Romania atunci ii vom numi AGRESORI si nu etnie “defavorizta”… ce paradox au fost mai favorizati decat romaii autentici si tot ei plang ca daca nu le mai putem  inghiti neamul prost suntem rasisti, fasciti sau  xenonfobi.

In concluzie mai terminati cu pacea mondiala si cu tampenia asta cu dragoste fara frontiere. Imi pare rau  dar  eu nu ma  pot iubi cu mincinosi,  hoti, vrajitoare, curve sau sperieciori.

Domnilor de la SRI aveti toata  libertatea din partea  romailor autentici ca sa-i scoateti afara din tara pe toti tiganii si familiile de corciti.

Standard