politic

Mesaj catre politicieni

Daca romanii sunt saraci si voi sunteti la fel de saraci.

Asa saracie cum e acum in Romania doar in cartile de istorie am mai auzit povestindu-se.

Eu cred ca voi sunteti inconstienti, nu aveti simtul raspunderii, in ciuda faptului ca va asumati prostia nu se imtampla nimic.

De ce ati scapat fraiele din mana? Voi stiti ca din scaunul guvernarii se vede alfel tara si din tara privind spre voi lucrurile se vad diferit.

Atunci cand prostii urla intelptii tac! Dreptatea nu e a acelui care urla si injura mai tare, e aceluia care a inteles, caci doar cel din urma reuseste sa o si explice si mai presus de toate sa o ceara.

Apreciez, pe alocuri s-a curatat politica de tigani, jidani si apatrizi care urasc aceasta tara si singurul lor interes a fost sa isi insuseasca cat mai multi bani.

N-au castigat nimic oricum, sunt la fel de saraci daca nu chiar mai saraci. Bogatia adevarata are alte etaloane  de masura atat fizice/financiar cat si morale.

Cere ceva lectii de viata ca sa intelegi bogatia in deplinatatea ei. Altfel de ce de-a lungul istoriei au fost multe generatii de parveniti.

As scrie idei, am multe si constructive dar … mai bine tac, fiecare sa munceasca dupa priceperea lui.

Uneori cea mai buna pedeapsa pentru un prost-nebun e sa-l lasi sa castige. Bani mai facem nu-i problema, circula, asta e rolul lor dar … acum prea multi prosti au fost lasati sa castige. Mult prea multi prosti. Si prostia, inconstienta si rautatea sunt surori.

Barbatul intelept, inteligent si puternic e un lucru rar. Poate de aceea prefer sa le recunosc meritele in tacere. Oricand se va gasi un gelos…

Hăhăiala nu e la moda printre romani si nici nu ne caracterizeaza ca natie. E un lucru tiganesc si corcesc, e al lor si al lor va si ramane. Dovezi sunt destule.

In concluzie deloc tigani si corcituri si mai multi oameni inteligenti si intelepti.

Standard