business

Serviciul Roman de Informatii – Unde a gresit Romania d.p.d.v. economic si politic

Exista multe lucruri bune care s-au intamplat in Romania dupa revolutia din 1989. Nu am sa le mentionez aici din dorinta de a le proteja. Nu mi-as dori sa vina un plctisit si sa demonteze tot ce s-a construit cu efort.

Acele lucruri exista si eu le apreciez.

S-a gresit intr-o directie precisa. Perpetuarea in spatiul public a unor concepte de import. Si am importat multe -isme care erau in contradictie cu modul de gandire autohton.

Comunismul, capitalismul, multiculturalismul … toate aceste isme sau pricipii de gandire si decizionale care vin in contradictie cu gandirea autohtona.

Romania nu a fost formata din prosti… acestia nu sunt romanii. Toate viniturile si paganismele au trecut si s-au aciuat pe aici si dupa 200-300 de ani se bat cu pumnul in piept ca sunt romani din mosi stramosi.

Noi romanii, din antichitate pana in prezent am avut o uriasa putere de a-i fermeca pe toti cei care au trecut pe aici incat si-au dorit nu doar sa ramana dar ne-au copiat modul de trai, obiceiurile si si-au insusit limba. Un singur lucru nu l-au putut prelua, CARACTERUL, pentru ca sangele apa nu se face.

Tiganul tot tigan va ramane. Ii vedeti pe toti tiganii si corciturile care se dau drept romani si acum urlati ca romanii sunt prosti. FALS!

Nu sunt prosti dar prefera sa nu se bage in seamna cu toti tiganii pentru ca doar te faci de “mandra minune” adica de rusine socializand cu ei. Amestecata cu tiganii si politica s-a dus de rapa.

SRI… respectati constitutia Romaniei… doar voi sunteti “baietii inteligenti” care trebuie sa apere tara nu doar de interlopi, teroristi dar si de concepte si mentalitati gresite.

Daca voi nu aveti acces la orice informati vreti atunci cine? Poate doar “clar-vazatorii cu inteligenta” -adica cei care vad limpede lucrurile – sau oamenii care au inteles si cunoscut.

Conform istoriei constitutionale a Romaniei aici romanii, adica dacii sau bastinasii de secole sunt natiune suverana, restul etnii. Multumim frumos dar nu dorim multiculturalism.

Tiganii sunt liberi sa emigreze sau sa migreze unde doresc sau sa se intoarca de unde au venit. Adica in tarile care se termina cu -STAN din centrul Asiei, sudul Iranului, statele arabe  ori nordul Africii dar aici in Romania au statut de apatrizi si orice roman care se corceste cu un tigan isi pierde statul de cetatean roman si devine apatrid. Daca nu legal, d.p.d.v. al documetelor cu siguranta d.p.d.v. social.

In consecinta nu dorim alte incurcaturi si alte culturalisme de import. Asa e legea stramoseasca asa tebuie predata mai departe. Si asta nu inseamna xenofobie. Asa e legea veghe si trebuie inteleasa si respectata ca atare.

Asa ati primit-o asa trebuie sa o transmiteti mai departe restul doar ploaie in vant sau agitatori plictisiti care se vor eroi de internet.

Nu-mi dau seamna daca ma pot exprima mai simplu de atat. Si un copil de clasa a doua intelege, sigur.

cc: Servicul Roman de Informatii

Multumesc anticipat de intelegere… si ma bazez pe intelepciunea si profesionalismul oricarei parti vizate.

 

Standard