cugetari personale

Oameni motivationali, oameni inspirationali

oameni-motivationaliCei mai motivationali oameni sunt oamenii care se bucura de ceea ce fac. Nu conteaza ca acel lucru este un lucru fara perspectiva. Daca acesti oameni sunt foarte bucurosi si foarte satisfacuti de ceea ce fac atunci bucuria si placerea lor devine molipsitoare si cu aceasta apare si puterea lor inspirationala.

Toti vrem sa fim bucurosi de aceea tindem sa facem acele lucruri de care si altii se bucura pentru ca ne molipsim. Si bucuria e un lucru molipsitor si capacitatea de a-i determina pe oameni sa faca lucruri admirabile e o putere inspirationala. Dar motivatia sau capacitatea inspirationala au la baza o stare de spirit asociata cu bucuria sau cu ceva nobil in sine.

Cred ca acum toate cartile de dezvltare personala, toate cursurile si trainingurile pe acest subiect au fost deslusite.

Vreti sa motivati sau sa inspirati pe cineva sa faca ceva????…  bucurati-va chiar voi de acel lucru!!!! In scurt timp va dori toata lumea sa fie bucuroasa si sa-i farmece pe cei din jur asa cum si voi i-ati fermecat cu bucria voastra pe cei pe care i-ati inspirat.🙂

Simplu, nu-i asa?

Faceti ceea ce va bucura pentru ca atunci, nu stiu pri ce minune, dar omul stie ce trebuie sa faca si cum sa faca ceva fara sa invete din carti sau de la altcineva. Cumva tot ce trebuie de stiut fie se afla in interiorul nostru fie vine singur la noi fie ne impiedicam chiar de ceea ce avem nevoie pentru a evolua.

Nu va oferiti pareri si sfaturi gratuite. Oamenii au dreptul sa-si incerce curiozitatea, sa-si traiasca entuziasmul sau de ce suntem vii pe aceasta planeta? A incerca nu e o greseala, e o experienta. Daca ceva nu merge omul isi da seama si singur, fara sfaturi din exterior, si tot el si repara. La fel ca si copii de 2-3 ani care tot alearga, se impiedica, se ridica, mai si plang dupa care uita, rad si se bucura mai departe. ASA E OMUL LA ORICE VARSTA fix ca acesti copii.🙂

Daca tie nu-ti place sa primesti sfaturi gratuite dar mai ales descurajatoare nu le oferi nici tu la randul tau altora. Lasa-l pe om sa incerce, tot el va si repara.

E de la sine inteles ca ne raportam la situatii normale de viata si nu la cele extreme cand natura gesturilor ar putea afecta viata altor oameni.

Textul si concluziile de viata imi apartin. Daca gandim la fel atunci probabil ca am privit pe aceeasi fereastra si am vazut acelasi peisaj.

 

Standard