business

sa ucidem femeile destepte pentru ca “papagalii” vor sa futa “gaini”

Nu am spus cocosi ci papagali.

Chiar daca unii dintre cititori nu sunt de acord cu modul meu de exprimare din titlu, e in regula pe mine nu ma deranjeaza. La nivel psihologic de influentare a subconstientului eu mi-am atins interesul din moment ce tu in calitate de reprezentant al sexului puternic mi-ai citit mesajul.

Omul trebuie sa fie ceea ce ii este dat sa fie indiferent de ceea ce vor sau le este pe plac barbatilor.

O femeie oricat s-ar chinui sa faca pe proasta, naiva sau gaina mai devreme sau mai tarziu iteligenta, agerimea, ascutimea mintii sau intelepciunea ei va da pe afara. Nu poti ascunde ceea ce este oricat te-ai stradui.

Indiferent ca-ti plac sau nu femeile inteligente, indiferent sau nu, daca prezenta sau compania lor te fac sa te simti complexat, accepta-le si nu le mai jigni sau ataca. Au si ele rolul lor in viata unei comunitati, unui popor, unei natiuni.

Nu e tot una sa fii fiul sau fiica unei gaini sau a unei mame inteligente. Inteligenta daca nu se transmite genetic se ia prin “contingenta” la fel ca si prostia.

Femeile inteligente nu sunt periculoase doar prostia barbatului care face lucrurile pe dos e periculoasa. Pentru ca femeia prin firea ei va dori sa indrepte si pentru asta  nu o jigni numind-o periculoasa. Mai bine uita-te si analizeaza-ti propria fapta. Posibil ca acel lucru sa fi fost mai periculos decat femeia inteligenta. Nu o jigni nici nu o ataca mai bine intreab-o. Cu siguranta iti va explica si daca nu esti de acord intreab-o DE CE? Simpla si inteleapta intrebare DE CE???

Nu-i cere sa te iubeasca neconditionat si sa te ierte neconditionat. Daca te va ierta o data va trebui sa o faca si a doua oara si tot asa.

Femeile au daruri pe care barbatii nu le au si daca nu ati jigni, lovi, ataca pe simpu considerent ca nu va plac femeile inteligente toate aceste daruri ar putea fi impartite cu voi.

De aceea unii barbati intra in istorie si altii raman doar niste hăhăietori cu mai multi sau mai putini bani, depinde de familia in care te nasti.

 

Standard