business

Crima nu e un pacat … in anumite conditii

…………………….

de ce am scris acest titlu?

Comandantii militari va pot argumenta foarte clar “de ce?” eu in schimb o sa aduc in vedere o problema.

Uitati-va cu atentie la oamenii care se declara rasa mixta. Adica combinatie dintre o chinezoaica si un italian, vitnameza si american, un partener negru si altul alb sau o corcitura dintre un “roman” (român dar nu ştii clar de care) si un tigan.

Copii rezultati din astfel de raporturi sexuale – de unii afirmata drept iubire (cam ciudata iubire si destul de platonica)- toti sau aproape toti declara afectiuni fizice din nastere. Daca nu prima generatie atunci sigur a doua generatie. Miopie, probleme morfologice la diferite organe din organism sau chiar probleme legate de vasele de sange, capacitate intelectuala sau fizica redusa, lipsa de energie s.a.m.d.. De aceea li se si spune in limbaj romanesc CORCITURI. Aproape la fel de problematice ca si copii rezultati din incest.

Dar sunteti liberi sa faceti ce vreti. In numele unei superficiale iubiri va puteti corci cu oricine de pe glob. Ce conteaza ca generatiile viitoare vor avea un INTELECT SCAZUT si oamenii cu o capacitate mintala aproape de retardare pot fi utili la ceva. Dar de ce sa vorbim de viitor cand lume e plina de oameni cu intelect scazut si probleme de sanatate. Si uite asa la unii oameni au disparut si capacitatile psiho-mentale de telepatie, clarviziune, capacitati tamaduitoare telepatice. Cu un om din alta rasa nu esti pe aceeasi fecventa psiho-emotionala. Nu e vorba ca unii sunt superiori sau inferiori ci ca suntem oarecum diferiti.

Uitati-va la oamenii care au sangele pur ce sanatosi sau ce inteligenti sunt. Ce capacitate psiho-mentala iesita din comun detin daca pe linie genetica si-au mentinut sangele curat, dupa legile naturii. Uitati-va doar ce rapid se insanatosesc, indiferent de ce afectiune medicala ar fi afectati.

Povestea ca prin corcire se pot obtine rase superioare e doar o poveste pentru ca natura isi are legile ei de manifestate atunci cand este scoasa in afara echilibrului ei natural.

Daca considerati ca ceea ce eu afirm in cuvinte simple ar putea fi superficial uitati-va cu atentia la copii unor astfel de cupluri si daca semnele nu sunt tocmai vizibile la ei la nepoti sigur se vor manifesta.

 

Standard