business

Programarea timpului pentru succes

cum sa-ti programezi succesul?

Pentru o intrebare atat de simpla se poate oferi doar un raspuns simplu.

Prin exercitiu. Prin a te avanta in a face ceea ce interiorul tau iti dicteaza.

Ati remarcat ca atunci cand un lucru iti place extraordinar de mult in interiorul tau deja stii ce ai de facut si culmea chiar faci acel lucru in mod corect fara a urma scoli superioare, facultati si alte cursuri speciale. Cum se explica oare acest lucru? Viata e prea scurta pentru a sta sa cautam raspunsuri empirice, viata ne este data pentru a trai si experimenta. Nu mai cauta raspunsuri si explicatii pur si simplu lasa-te in voia subconstientului tau. Vei fi uimita sau uimit de ce realizari vei avea in viata. Nu mai tot calcula analiza si explica, pur si simplu ACTIONEAZA

Si uite asa foarte simplu am ajuns la timp.

Cum sa-ti programezi timpul petru succes

Din descriere de mai sus ce rezulta? Cat timp ar trebui sa aloci pentru pentru a invarti problema pe toate partile? Haideti sa nu mai pierdem prea mult timp pentru a cauta argumente de ce nu putem realiza un lucru… pentru ca nu sunt bani, sau ca nu avem unde ne promova sau ca nu avem cunostintele ori logistica necesara.

Singura intrebare la care trebuie sa raspudeti “ma defineste lucrul pe care vreau sa-l fac” daca raspunsul este da, atunci nu mai trebuie sa inveti nimic, inauntru tau este deja raspunsul pentru orice fel de intrebare legata de subiect. Tu doar joaca-te cu ceea ce-ti place.

Daca raspunsul la intrebarea legata de regasire este nu prea, atunci o buna parte din timp sa stii ca tu o pierzi analizand ce sanse ai sau cum va fi posibil ca tu sa faci actiunea respectiva. Si poti cheltui si o viata intreaga raspunzand la intrebari pentru lucruri in care nu te regasesti complet.

Da, mai este o explicatie, sa cunosti oamenii potriviti si interesati de ceea ce tu ai de oferit. Acesta e un lucru extrem de important.

Am raspuns pe ocolite. Raspunsul direct il stie orice muritor doar ca uita sa ia in considerare ceea ce stie deja in mod natural.

 

Standard