business

Domnul colonel Simion Cecan, comandantul SRI Cluj, nu isi bate joc de functia pe care o are: a trimis note informative in legatura cu diluantii Hexi Pharma! Din cauza aceasta a fost mutat la Cluj: cel mai bun comandant din teritoriu!

Un om curajos!!!

Simion

După săptămâni de bâlbâială, în legătură cu informarea SRI despre produsele Hexi Pharma, de slabă calitate, care au fost livrate la Spitalului Judeţean Cluj, autorităţile judeţene recunosc că nu s-au luat măsuri.

Prefectul de Cluj , Gheorghe Vușcan a admis că cu greu că a primit o notă de informații de la SRI, în legătură cu dezinfectanții livrați de Hexi Pharma, și susține că a trimis-o mai departe spre organele abilitate să ia măsuri.

Aceste ”măsuri” nu au mai ajuns la cele mai mari spitale din Cluj Napoca, cum ar fi Spitalul Judeţean Cluj, unele dintre ele cu mii de paturi, care au continuat să se aprovizioneze cu produse contrafăcute de la Hexi Pharma.

Prefectul de Cluj a precizat că  a informat organele abilitate să ia măsuri pe linie sanitară în legătură cu neregulile semnalate de SRI. ”Am comunicat verbal și în scris, uneori, chiar și în Colegiul Prefectural cu…

View original post 345 more words

Standard