business

din cauza popilor s-a umplut tara de tigani si ciori proxenete

Biserica considera ca trebuie sa-l ierte pe calau si sa pedepseasca victima.

Vedti de aceea poporul roman a gresit cand s-a crestinat. Nu exista satanism mai mare decat crestinismul, indiferent daca este catolic, ortodox, pocait etc.

Dumnezeu nu guverneaza lumea dupa legile descrise de niste sutanisti cu probleme psihologice.

Daca un laic are vedenii e considerat nebun, daca un calugar are vedenii e considerat sfant.

Cum se curatau popoarele de lesbience si poponari? Ii calugareau!!! Toti poponarii se faceau calugari sau popi la catolici. Lesbiencele erau facute maici in manastiri.

Auzi nebunie, mirele lor cica e Isus!!!

Eram adolescenta si de la o biserica mama achizitionat o porcarie de carte. Ceva de genul Minunile Maicii Domnului. Neavand ce face am citit-o. Tineti cont aveam 15 ani. Ce scria in carte? Povesti de genul ca o mama a preacurvit cu fiul ei si in urma acestui incest a ramas gravida. In sat a aparut diavolul, care locuia intr-un barbat. Acest barbat putea sa le spuna fiecaruia din sat ce pacate a facut, ce a furat s.a.m.d. In carte povestea ca femeia asta s-a rugat maicii domnului ca diavolu din acel barbat sa nu o dea de gol si sa nu stie tot satul ca ea s-a culcat cu propiul ei fiu. Si ma rog fecioara maria i-a ascultat rugaciunea.

Era ceva porcarie de carte tradusa din greaca. M-am crucit cand am vazut ce bazaconii pot fi scrise intr-o carte vanduta prin biserici.

A fost ultima carte de religie pe care am citit-o. Era de genul scenariu din filme horor. Pe la 13 ani mai dadusem de o prostie de carte. Rasfoind-o am dat peste un pasaj care ar fi fost din viata nu stiu carui sfant. Ce zicea acolo? Pe asta care era foarte credincios si evlavios il urmarea dracu. Si dracu asta ii lua oalele din coliba lui si i le arunca noapte pe jos de ciuda ca nebunu de calugar era foarte credincios. Pai asta nu e scenariu de film horor??????

Nici nu e de mirare ca toti cei care se aprofundeaza prea tare in doctrina crestina ajung internati la psihiatrie.

Indobitocire, spalare pe creier si gata … D-zeu nu te mai poate salva. Poate doar un om bun, cu multa dragoste, rabdare, intelegere si o logica de fier iti mai poate restarta gandirea si te poate dezvata de toate prostiile cu care un om a fost indoctrinat pentru a-l restabili psihic si emotional.

Creierul e ca o glinda, gata sa refelecte orice magarie si sa o considere adevar.

Doctrinele si dogmele sunt extrem de periculoase indiferent daca sunt religioare, politice, economice si chiar stiintifice. Metaforic vorbind le putem extrapola si in stiinta, pentru ca si acolo sunt scapate “erezii” care sunt luate drept fundamete stiintifice cand de fapt sunt lucruri care inca trebuie dovedite.

Tiganii????

Vrajile pe care tigancile le fac, popa le dezleaga????

Pai nu mila si toleranta crestina ne-au  umplut tara de spurcaciuni tiganesti??? Nu pe langa manastiri erau aciuati toti tiganii??? Nu popii se amestecau in sfatul tarii??? Nu domitorul ii ierta pe tigani de dari catre stat???? Nu tiganii puteau fura linistiti din tara asta si pe urma se ascundeau in manastiri???

Nu se cacau tiganii pe drumul mare, fix in mijloc fara sa le faca nimeni nimic????

Vedeti sutanistii astia de le zice popi si care de fapt sunt niste spurcaciuni de dogma greceasca, bizantina care nu au nimic in comun cu intelpciunea dacilor. Taranii erau daci, in sate preotul dacilor era imbracat in taran, nu in sutana de rit bizantin. Taranii traiau dupa legea lor si nu a popilor. Relatari de pe la sate sunt cu miile.

Deci ca sa nu ne mai pierdem timpul la dracu cu islamu, cu crestinismu, budismu, shintoismu si  toate ismele.

Ce este un ism? Google search daca ati auzit pentru prima data acest termen.

In rest un mare sut in cur tuturor sectarilor indiferent ca sunt yoghini, popi, satanisti si naiba ii mai stie.

Si un sut si mai mare in dos tuturor spurcaciunilor de tigani. Tiganii nu sunt romani iar romanii nu sunt tigani si cu asta basta. Nu mai avem ce filozofa pe subiect.

Standard