Ultimele stiri

De ce in general femeile se simt puternic atrase de barbatii carora le plac copiii

De ce?

Un barbat care iubeste copiii – si aici nu ma refer la pedofili in nici un caz-  denota incredere, siguranta…

Oamenii cu inima de copil par intelegatori.

Barbatii copilarosi nu sunt tot una cu barbatii care iubesc copiii.

Barbatii copilarosi sunt considerati de catre femei barbati pe care nu te poti baza. Barbati care atunci cand iti e lumea mai draga iti fac o boacana. Boacana, pe care tot tu ca femeie trebuie sa o repari.

Barbatii care iubesc copii sunt alesi pentru ati intemeia o familie. Orice femeie care isi doreste o familie frumoasa se va orienta catre un astfel de individ.

Si daca veti intreba in general femeile ce ar alege intre un tip cu bani, unul inteliget si altul care iubeste copiii…. ce credeti ca o sa aleaga?

O sa zambeasca, o sa cantareasca si o sa zica… banii vin si se duc, cu ceva inteligenta si eu pot sa-i fac, barbatul inteligent e preocupat de munca, de cariera… zambeste si stie sigur ca langa cel care iubeste copiii va avea o viata vesela. Copii sunt singurii care aduc veselia si rasetele in casa.

Toti vor sa fie cineva, sa fie considerati cineva cei care au inteles ce inseamna cu adevarat viata aleg inima de copil. Sincera, calda si blanda. Pune un copil sa te critice si fii atent sau atenta cum se exprima. Cum isi alege cuvintele, cum abordeaza problema…

Iar femeilor le spun … nu faceti copii ca sa-i tineti pe barbati langa voi… sunteti penibile! Faceti copii pentru ca-i iubiti si pentru ca va plac.

 

 

Standard