cugetari personale

De ce se nasc demonii? Din lipsa de iubire!

Chiar si un inger poate deveni demon daca ii este luata dragostea si chiar un demon poate deveni inger daca ii este oferita prea multa dragoste.

Iubiti-i pe toti si astfel nu vor mai exista demoni printre oameni!

Nu raniti un inger ci mai degraba cereti-i sa va iubeasca! Daca il raniti nu o sa mai aiba puterea de a va transforma in inger.

Si uite asa ingerii decad in demoni…

Demonii au placerea de a-i umili pe ingeri, de aceea ii ridica pe alti demoni la rang de ingeri inainte ca acestia sa ajunga acolo.

Uite un inger adevarat, uite o femeie adevarata si frumoasa… de fapt e o prostituata depravata de buna voie si nu o victima … si asa ingerii incep sa sufere. Asta se numeste PERVERTIRE

Barbatii se autintituleaza draci, si incep sa le laude pe toate depravatele de parca ar fi ingeri. Atunci ei pervertesc iubirea. Femeia care e inger vede si incepe sa se simta decazuta si uite asa ea nu mai are puterea  de a te transforma in inger iar prostituata pe care o lauzi inca nu a ajuns la acel nivel in care sa fie inger oricat ai lauda-o.

Si uite asa barbatii raspandesc suferinta in lume mai ales atunci cand vorbesc fara sa gandeasca.

🙂🙂🙂🙂

O explicatie mai frumoasa de atat nu exista… aceste e adevarul despre lumea noastra. Totul se invarte in jurul iubirii dintre barbat si femeie.

 

 

Standard