business

Cum sa tratezi dependenta de droguri in mod natural… tratament pentru barbati

Ia-ti o femeie fatala. Sigur iti va oferi atatea preocupari incat, preocupat fiind de noile preocupari vei uita de droguri.

Peste catva timp cand iti vei aminti ca ai si uitat sa te droghezi de indragostit ce ai fost, vei fi fericit.

E adevarat atunci cand barbatii se indragostesc si se simt iubiti se lasa de droguri oricare ar fi ele. Dragostea are un efect atat de benefic asupra psihicului uman si ofera o stare de siguranta incat simti ca nu mai ai nevoie de droguri. De fapt drogurile sunt un substitut pentru lipsa de dragoste.

Si acest efect orice barbat il simte atunci cand este iubit de femeia pe care o place.

Iti place o femeie dar iti e frica de respingre? Du-te si stai in preajma ei. Impreieteneste-te cu ea, ca sa fie aproape de tine si pe urma pe parcurs vezi ce se intampla. Traieste clipa, bucura-te de ea si fii optimist. Nimeni dar absolut nimeni nu respinge un barbat optimist. Siguranta si barbatia deriva din optimism Un barbat pesimist ti se pare ca poate juca rolul barbatului adevarat? Ti se pare ca un barbat pesimist poate merge la vanatoare? Ce vanat sa prinda cand el crede ca nu poate vana si exact asa se va comporta. Se va ascunde in tufisuri si va tremura de frica sa nu-l vaneze, vanatul.

O imbratisare calda oferita de o femeie e mai valoroasa decat o priza de droguri.

Standard