business

Cu cine sa te casatoresti in viata… simplu… cu entuziasm si la primavedere… de ce? :)

Cum sa alegi? Simplu.

Tot timpul in viata m-am ghitat dupa un pricipiu daca un lucru ma entuziasmeaza de primadata cand il vad si-mi place inseamna ca acel lucru mi se potriveste si e al meu.

Cand intri intr-un magazin si vezi o haina care iti place de cand o vezi, ce se intampla? Acea haina ti se potriveste si iti sta foarte bine cu ea. De aceea iti place, pentru ca ti se potriveste si te prinde si foarte bine. O probezi, te uiti in oglinda si te admiri “waw ce bine imi sta!” Lucurul care iti place de primadata acela e lucru potrivit pentru tine.

Atunci cand iti place o fata si ea iti raspunde inapoi asa-i ca-ti dispare timiditatea!!! Daca esti un baiat timid nu fi suparat. Zambetul alunga orice timiditate.

Asa si cu casatoria. Daca iti place o persoana si esti foarte incantata de ea, simti veselie si entuziasm atunci inseamna ca acea casatorie va functiona perfect si impreuna veti costrui o familie fericita si veti muta muntii din loc.

Ce daca sunteti saraci, doi oameni care se simt bine impreuna si se inteleg pot construi cele mai puternice si durabile afaceri, pot forma cea mai sudata echipa. Pot forma cel mai pasional cuplu, admirat de toti.

De aceea exista dragoste la prima vedere.

Deisgur daca incepi sa te porti ca o persoana cu nasul pe sus s-ar putea ca dragostea vietii tale sa treaca pe langa tine. Sa o doara si sa plece mai departe. Sigur persoana in cauza se va casatori desi nu va fi fericita.

Nu va bateti joc de dragostea la prima vedere, nu va stabiliti varsta la care sa va casatoriti. S-ar putea ca fericirea sa apara in viata voastra mult mai repede decat ati planificat si iarasi o veti alunga.

Daca o fata ti-a zambit sincer si deschis de cand te-a vazut inseamna ca te-a placut pe tine, nu altceva. Femeile isi asculta intuitia. Nu le catalogati drept lesinate, disperate. Puteau oricarui tip sa-i zambeasca sincer dar ti-a zambit si te-a privit pe tine. Lasati orgoliul si preconceptele la o parte. Sau credeti ca daca o veti respinge o veti face sa se indragosteasca de voi mai tare ori asa vaneaza vanatorul? NU. Am explicat mai sus. Este timp destul in viata pentru provocari si jocuri de seductie mult mai frumoase si mai pasionale.

Fii o persoana sicera in viata si nu juca fara sens jocul respingerii, aroganta omul care nu baga pe nimeni in seama. Pentru ca atunci tu, de fapt, nu-ti bagi in seama propria ta fericire.

Daca nu te regasesti intr-o persoana, spune sincer. Nu te incurca in iubiri platonice caci atunci minti. Si ce se intampla atunci cand minti? Poate aparea pe langa tine persoana potrivita dar sa vada ca esti intr-o relatie cu care tu te lauzi peste tot, desi nu ti se potriveste, si atunci sa se retraga. Si uite asa mintind ai pierdut. Ai vrut sa pari grozav sau grozava dar ti-ai facut rau inutil.

Daca esti adolescent, tanar nu asculta sfaturile nimanui, asculta-ti entuziasmul. Entuziasmul cand apare e simbolul sinceritatii si a alegrii corecte.

Cand iti alegi o profesie, si o alegi pe cea care te entuziasmeaza devii profesionit in aria respectiva, nici un efort nu ti se pare prea mare, asa si cu casnicia. Nici un efort in doi nu ti se pare prea mare daca exista entuziasm si in afara de partenerul sau partenera de viata cine iti este cel mai bun prieten? Cine te ridica neconditionat cand cazi, cine te intelege cand toti te acuza si dau cu pietre? De aceea jumatatea trebuie respectata si ocrotita. Nu e doar partener de sex ci joaca si rolul de cel mai bun prieten.

Standard