intelepciune

Fiti entuziasti, inteligenti si intelepti daca vreti sa fiti barbati adevarati!!!

Pe blogul deveghepatriei.wordpress.com s-a prezentat un caz. Il iau in discutie pentru ca multe persoane de sex masculin se regasesc in aceasta situatie. https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/06/06/doi-oameni-imi-ofera-500-de-euro-pe-luna-250-de-fiecare-sa-imi-pot-continua-munca-pe-blog-ce-sa-fac/

Si e frumos sa vedem ca barbatii stiu sa solidarizeze intre ei pentru lucruri constructive!!!

Cand femeile va spun ca le plac barbatii inteligenti le luati peste picior si le injositi. Daca nu le-ati “executa” in acel moment astazi ati face bani din simplu fapt ca sunteti inteligenti si femeile s-ar bate pentru voi fix din acest considerent. Care e diferenta dintre inteligenta si filozofie, ce este intelepciunea??? Intrebari la care fiecare om trebuie sa raspunda.

E atat de simplu dar mai bine va hăhăiţi ca nişte curci bete de parca ati fi fete.

Stiti ca la inima unei femei nu puteti ajunge cu bani. Cu bani ajungeti in atentia ei din cauza faptului ca de barbati necivilizati si nemanierati e plina lumea. Atunci femeia isi zice daca un barbat inteligent nu pot gasi il iau pe asta cu bani. Desigur, merge cu cel cu bani si tot la prima ei dragoste se gandeste. La un stangaci si vai de el. Poate chiar viseaza ca o parte din banii bogatului sa-i faca cadou bietului ei iubit sarac.

Acum, daca va intalniti cu o femeie care va spune ca-si doreste un barbat inteligent nu-i mai radeti a prostie in nas. S-ar putea sa o doara in cot de toata sarada voastra de papagali care isi imagineaza ca o au mare ori… daca tot nu pot sa fie cu tipa in cauza macar sa-i faca sa se gadeasca la ea. Stiu si fetele povestea.

Invatati sa fiti barbati daca vreti sa fiti iubiti cu adevarat de femei.

Iar un barbat adevarat stie cand sa asculte de o femeie. Vreti sa faceti bani? Inavati-i sa fie barbati, sa stie sa se prezinte in societate, sa fie puternici, sa fie lideri. Nu sa se duca acasa si sa-si bata nevasta ca l-a injosit sefu.

Unei femei care stie ce vrea de la viata nu-i trebuie un tont pe care dupa ce-l face om sa o faca de rusine cand se asteapta mai putin.

Tineti cursuri despre cum sa fii barbat si nu papagal.

Cand eram copil sau adolescenta era un motiv pentru care il consideram pe James Bond 007 un punct de reper. Ma gandeam asa “daca as fi in mijlocul pustietatii, fara un ban in buzunar ce as face ca sa ma descurc” asa mintea incepe sa caute solutii. Cand eram in situatii cheie ma gandeam acum daca as fi un personaj din film aflat la ananghie ce solutie AS INVENTA??? Mi-a mai placut o vorba, istoria i-o atribuie lui Hanibal, cel care a pornit cu elefantii prin munti pentru a se bate cu romanii… “DACA NU EXISTA O CALE ATUNCI VOM CREA UNA” Intelegeti!!! Daca nu aveti o sursa de venit financiar, inventati una dar nu va apucati de furat si nici de cersit si doamne fereste nici de prostitutie.

Acestea au fost crezurile dupa care m-am ghidat in viata.

Fiti optimisti, e mai important decat sa fiti realisti. Fiind realisti s.ar putea sa ajungeti fatalisti!!!

De ce femeile va fac porci, nesimtiti si magari?N-am facut magar si porc pe nimeni in viata mea, absolut niciodata dar va pot explica de ce sunteti catalogati astfel.

Pentru ca nu ganditi atunci cand vorbiti, nu ganditi atunci cand faceti un lucru, pentru lipsa de finete si sensibilitate pe care orice barbat  ar trebui sa o aiba.

In imbajul meu propriu barbatii sunt clasificati astfel:

Barbati… acei oameni care stiu sa fie oameni, care stiu masura, echilibru, intelepciunea s.a.m.d.

Prosti… care actioneaza fara sa gandeasca.

Papagali… cei care nu sunt inteligenti dar macar te amuza.

si trantori care pot face parte din ultimele doua categorii.

Concluzia … tara are nevoie de barbati nu de papagali si daca nu ne-ati mai rade in fata a prostie sau nu ne-ati scoate ochii ca voi sunteti barbati si vreti doar sex multe femei ar face din voi oameni si barbati de seama.

Sper ca dupa aceasta scurtcircuitare sa va dati pe brazda.

Stiu, un barbat indragostit ar fi capabil sa mute si muntii din loc pentru femeia vietii lui dar nu-mi doresc sa fiu nici: rapita, nici violata, nici ca iubitele voastre sa vina si sa ma ia de par. De aceea o persoana de sex feminin alege sa faca pe dura in astfel de situatii.

Standard