business

De ce nu le plac barbatilor femeile inteligente?

Dar cine a zis ca nu le plac femeile inteligente? Le plac! Cum sa nu le placa?… si inca foarte mult!

Sa fii femeie inteligenta este foarte simplu. Extrem de simplu. Sa fii o femeie adorata de catre barbati este si mai  simplu.

Le plac femeile provocative, femeile optimiste cu pofta de viata, femeile care ispira incredere si onoare. Onoarea de a sta de vorba cu ele, onoarea de a fi in compania lor.

Sentimentul de a cuceri lumea e fantastic pentru ambele sexe. Sentimentul de a te simti special e fantastic.

Daca esti o femeie cu adevarat inteligenta ai inteles asta.

Si barbatilor le place sa se gandeasca la voi cand nu sunt in compania voastra.

Oamenii inteligenti in general stiu ca a domina nu inseamna inteligenta. Cui ii place sa fie pazit de parca ar fi la puscarie, cui ii place sa i se ordone, cui ii place sa fie desconsiderat?

Nimanui, dar absolut nimanui.

Toate femeile stiu cum sa se faca placute. De ce nu o fac? Va explic imediat. Pentru ca nu e tocmai placut sa atragi simpatiile publicului masculin. Vei trece in cealalta extrema si risti sa devii pipaita de toti. A jogla printre barbati va deveni un sport extrem.🙂

Femeile care isi doresc o cariera au inceput sa-si ascunda senzualitatea. De obicei la intalnirele de afaceri nu doar ca li se faceau avansuri dar mai erau si pipaite, invitate in pat, alungate daca nu acceptau. Deci tot din cauza voastra femeile au inceput sa devina sobre. Ele stiu ca nu va incanta dar castiga bani, putere, castiga negocieri, piete s.a.m.d. Daca ati accepta senzualitatea fara sa le calcati in picioare dorintele de a incerca, curiozitatile, placerea jocului atunci nici ele nu o sa-si mai ascunda latura feminina.

Si femeile ca orice om au curiozitate, doresc sa experimenteze, sa incerce, sa cunoasca nu sa stea inchise in casa, la cratita si sa pazeasca toata ziua copii pe cand barbatii se bucura de toata aventura si placerea de  a trai, calatori s.a.m.d.

Multe din lururile scrise mai sus s-au rezolvat pentru majoritatea cazurilor dar…

 

 

Standard