business

De ce la daci nu a existat “Dracula”

Raspunsul poate fi formulat foarte simplu. Pentru ca femeile dace stiau sa imblanzeasca toti demonii. De aceea aceste femei au devenit celebre peste veacuri si admirate de toti barbatii lumii.

Acum sunt numite romanace. Oriunde in lume m-am prezentat ca sunt romanca aproape ca am fost ceruta instantaneu de nevasta. Mai in gluma mai in serios, zambetul aparea instantaneu pe fata interlocutorilor mei.

De ce au romancele o atat de buna reputatie? Dumnezeu stie de ce?!?!?! Asa au fost binecuvantate!

Doar unii turci mai tiganosi din fire, probabil kurzi sau alte etnii care convietuiesc in Turcia isi permit sa le faca pe romance curve. Probabil ca le confunda cu tigancile lor. In rest am primit cele mai profunde si frumoase admiratii.

De ce americanii le admira pe romance? Spune-i unui american ca esti romanca si prima lui ractie va fi dorinta sa viziteze Romania. De ce americanii au afinitati fata de romance? In special cei din NewYork? Simplu, Nadia Comaneci este o legenda la ei. Isi imagineaza ca toate romancele sunt la fel de flexibile ca si celebrul 10… restul imaginatiei o continuati voi…

Doar cei care vor si viseaza sa ne cotropeasca ne denigreaza si cel mai mult ne denigreaza ciorile de romi tigani. Si tiganii viseaza sa conduca Romania, sa o cucereasca dar din comportamentul lor mizerabil doar denigrare poate rezulta.

Acum stiti cine ne sunt cu adevarat prieteni!

Standard