business

Omul este cel care isi da sau isi ia si uneori sub influenta altora

Ce inseamna titlul din prezentul articol?

Citit articolul precedent caci se leaga.

Omul prin gandurile, decizile si dorintele lui isi ofera sau isi ia sanse ori realizari in viata.

Daca omul considera ca e sortit sa ramana sarac asa va fi daca considera ca e sortit sa devina bogat asa va fi. Depinde e drept si de ce credinte au proiectat asupra lui parintii, rudele, prietenii si anturajul. Daca omul spune ca  exista, se poate si are atunci i se va realiza.

Vedeti nu Dumnezeu e cel care da sau ia. Exista legi dupa care aceasta lume a fost construita, nu mergeti impotriva lor caci veti inebuni. Cunoasteti-le, intelegeti-le si atunci veti trai in pace si armonie. Dar nu Dumnezeu iti da soarta, nu Dumnezeu te pedepseste ci legile naturii, legi dupa care aceasta lume a fost construita. Si una dintre aceste legi este cea care iti raspunde deciziilor tale.

Uita-te in doua moduri diferite la o situatie din viata. Sa presupunem ca te uiti dintr-o perspectiva optmista… ce vezi? Dar daca te uiti la aceeasi situatie dintr-o perspectiva pesimista si fatalista … ce vezi?

A dat sau a luat Dumnezeu ceva? Te-a pedepsit Dumnezeu cu ceva sau le-a dat altora ceva mai mult decat ti-a dat tie? NU, NU, NU.

Uita-te ditr-o perspectiva optimista si plina de entuziasm la viata si in cel mai scurt timp tu vei incepe sa ai mai mult decat au ceilalti pe care i-ai invidiat.

Religia optimismului…

Religia dacilor, era o religie a armoniei si al echilibrarii fortelor naturii. Uitati-va bine in credintele populare, cele care merg dupa legile naturii si o sa ajungeti la concluzia ca toate religiile lumii sunt ceva artificial, inventate de cativa oameni in functie de cata pricepere, cunoastere si intelepciune au avut dar mai presus de toate de ce fel de interes au avut.

Dacii mai respectau  o lege, in afara de legile naturii si aceea era legea OMENIEI. O cunoasteti? Stiti cat de superioari erau nobili daci comparativ cu civilizatiile care ne inconjoara?

Stati linistiti nu am luat-o pe ulei, nu scriu ca sa va sochez, scriu pentru ca cineva trebuie sa vina si sa citeasca aceasta informatie.

 

Standard