business

Cum sa-ti bati joc de imaginea unui barbat

Pentru cei care au cazut victime ale unor asemea manevre si pentru cei care tin la imaginea lor si la respectul de sine. Cei care considera ca au suficienta carisma incat sa nu le pese ce crede lumea despre ei, treaba lor.

…………………………………….

Un grup de 2-3 prieteni se aduna la un restaurant sau la o conversatie. Si unul incepe “mama ce buna e aia”, “aoleu ce-ti face”, “stii asa si pe dincolo”… victima se umfla in pene. Ma eu sigur o dau gata pe asta. Daca ma afisez cu ea sunt cel mai tare. I-auzi la astia ce vorbesc despre ea. Mama, abia astept.

Fraierul tocmai a picat in plasa.

Alora nici nu le pasa de ea. Probabil i-a fericit deja cu un sex oral si ii doare in cot. Ce nu stie victima, e ca respectiva deja ii prostituata versata  de toti tiganii libidinosi si plini de microbi. Pe cand  ajunge la el e deja ZDREANTA.

Stiti ce e femeia ZDREANTA? Sigur stiti. O femeia folosita si uzata de toti, care si-a pierdut si frumusetea si valoarea. La fel ca si o camasa pe care au purtat-o, probat-o si folosit-o altii inaintea ta. Camasa, pe cand ajunge la tine e toata jegoasa, roasa si imbaxita. Asa si cu femeile “zdreanta”.

Bun, dupa aceasta tresarire de orgoliu, victima vrea sa sE laude la ziar cu noua lui cucerire. Saraca zdreanta, e fericita.

De acum urmeaza decadenta si prabusirea imaginii.

Femeia zdreanta se vede de la o posta dupa moaca uzata de la cat sex oral si anal a indurat biata femeie ca nici de dragoste nu-i mai arde. E toata acrita.

Pubicul vede cu cine ai ajuns sa te pozezi si cu cine te lauzi ca un fraier ca urmeaza sa te insori. Oricat ai fi de admirat si dorit de publicul feminim toate vor fugi de tine ca de ciuma. Nici una nu va mai visa sa se marite cu tine. Te vor considera cu disfunctii sexuale, probleme psihologice si mai nou plin de boli cu trasmisie sexuala.

Inainte sa va bateti cu pumnii in piept ca mergeti la curve aveti grija… de ce am scris mai sus.

P.S. Povestea este reala, victima o persoana publica.

 

 

Standard