business

Peste doua saptamani, intr-o zi de vineri, voi avea cursul in cadrul Facultatii de Filosofie: Ministerul de Interne si SRI, instrumente de tortura in mana statului oligarhic si mafiot!

Un popor care nu se respecta reciproc nu are viitor!!! Pe toti fostii detinuti politici, crema si sufletul poporului dac ii declaram eroi nationali. Au fost supra oameni. Pune orice om de alta nationalitate de pe acest glob si vezi daca rezista psihic si fizic??? Va spun eu nici unul. In primele luni toti vor claca. Suntem singurul popor de pe aceasta planeta care am avut si avem o rezistenta de otel. Dar s-a terminat. Nimeni nu mai are voie sa raneasca un pui de dac altfel chinurile iadului il vor paste.

Romania: tara cu cel mai corupt si violent sistem politienesc din Europa!

Am spus in articolul anterior ca voi prezenta in fata domnilor profesori si studenti atrocitatile acestor doua institutii timp de 70 de ani, in Romania: de la crime in masa si genocid (1947 – 1989) si pana implicarea in mafie, trafic de tot felul, tortura si schingiure (1990 – 2016). In anul 2016, secolul XXI, avem cetateni torturati si schingiuti ca in secolul XII de burtosi cu mutre de interlopi si legitimatii ale Ministerului de Interne: “Io dau cu pumnii si picioarele pana il vad mort!”. Cine ii angajeaza pe acesti indivizi din moment ce sunt semianalfabeti si atat de brutali? La nivelul Ministerului de Interne din Romania, lipsa de educatie este arhicunoscuta: “La noi nu conteaza cartea, pumnu’ e de baza si sa bagam in dosar ce zice sefu’!”. Sunt oameni si nu bucati de carne…

View original post 261 more words

Standard