business

Romania, partenera cu acte a mafiei italiene! Vai de capul nostru: groapa de gunoi a Europei!

Romani ii baga in pizda masii pe toti jegosii de mafioti europeni. Sa-si bage gunoaiele pe gat dar in Romania nu vor face multi purici. Daca nu avem bani o sa ne tiparim dar la cojile de paine aruncate de toti pulalaii de straini nu ne uitam. Valea din tara mea spurcatilor!!!🙂🙂🙂

mafia

Guvernatorul Regiunii italiene Campania, Vincenzo de Luca, a anunţat că primele transporturi de deşeuri periculoase vor pleca spre România în 30 mai.

Guvernul român şi Garda de Mediu au negat iniţial informaţiile apărute în presa italiană şi preluate de Gayeta Românească şi FLUX 24 privind transportul a sute de mii de tone de deşeuri periculoase din zona Napoli spre România.

Acum în presa italiană, firma românească Eco Sud recunoaşte transportul deşeurilor în România.

Eco Sud arată că “a oferit firmei care a participat la licitaţie, Vibeco Srl, documentaţia care atestă şi dovedeşte regularitatea autorizaţiilor necesare pentru activitatea de eliminare a deşeurilor, exercitarea legitimă a acestei activităţi, şi posibilitatea, deci, pentru ECO SUD SA, de a primi gunoaiele provenind din licitaţia organizată de Regiunea Campania pentru eliminarea şi recuperarea eco-baloturilor, cu respectarea riguroasă a legislaţiei comunitare, română şi italiană”

Firma ECO SUD afirmă că are toate autorizaţiile necesare pentru primirea şi…

View original post 203 more words

Standard