business

Catalin Chereches, atentat la siguranta nationala

Oare Seviciul Roman de Informatii ce explicatie are vis-a-vis de intentia domnului Catalin Chereches de a-si infiinta o retea proprie de prostitutie cu scopul de a spiona si santaja diversi oameni politici, de afaceri s.a.m.d.

Modelul de afacere am inteles ca ar exista deja in curtea SRI, despre care se spune ca in Bucuresti si in tara detin cateva locatii de “lux” pentru prostitutie in scopuri de santaj.

Pasiunea lui Catalin Chereches pentru spionaj e mai veche, afinsandu-se la diferite evenimente protocolare organizate de SRI. Stiati atunci in ce scop e atat de pasionat de subiect?

Cum dorea Chereches sa-si organizeze afacerea de spionaj?

Simplu! Fosta handbalista Adriana Nechita, legitimata la HCM Baia Mare, are experienta in domeniul racolarii de minore pentru retele de prostitutie care in trecut au facut obiectul si subiectul articolelor din presa nationala. Pe atunci oficial poza in iubita fotbalistului Costea, neoficial era prostituata si proxenta in acelasi timp. Pentru imaginea publica, pentru ca da bine la clienti era si handbalista.

Acum Adriana Nechita se plimba cu alt iubit sub acoperire prin strainatate pentru a ascunde o parte din banii lu Chereches. Un iubit prezentat ostentativ in ziar ca fiind milionar… poate nu da de banuit. S-ar presupune ca ar avea bani ceea ce nu e tocmai adevarat.

Deci Nechita urma sa le scolarizeze in arta sexului si a prostitutiei pe viitoarele racolate. V-ati gandit de ce in Baia Mare se vorbea ca Nechita ar fi urmat sa devina antrenoare dupa ce se retrage de la HCM? Ei bine despre astfel de antrenoare era vorba. Tot despre tiganca Adriana Nechita presa a spus cu ghilimele de rigoare ca-i este”angajata” fostului primar de Baia Mare. Acum e clar la ce fel de “angajata” faceau referire. Adriana Nechita e tiganca.

SRI sa ne spuneti si noua cum ati demanscat afacerea? Nu-i mai tineti in brate pe toti tiganii pe motive de nediscriminare. Noi romanii “facem ceva” pe nediscriminarea tiganilor, ar trebui sa va fie clara problema! Voi d.p.d.v. constitutional trebuie sa-i aparati pe romani, nu alte etnii. Prevederile UE sunt nule in fata romanilor din moment ce in Romania nu s-a facut referendum national daca vrem sau nu sa fim integrati in Uniunea Europeana. Faptul ca le-ati facut acte si buletine de Romania nu ne intereseaza. Noi, romanii adica dacii, nu avem nici un fel de obligatii fata de tigani. Nu suntem obligati sa-i protejam absolut deloc ei nu ne-au oferit nimic in schimb, nu si-au varsat sangele in razboaie pentru apararea patriei si a locuitorilor ei. E limpede ce vrem noi romanii???

Sper totusi ca printre angajatii SRI mai exista o doza de patriotism si nationalism. Intentia fostului primar Catalin Chereches daca a si inceput sa se materiaizeze atunci poate fi catalogata in mod clar un atentat la siguranta nationala pentru ca niciodata nu se stie in posesia carui tip de infofrmatii ar fi intrat mai ales ca singur a declarat in public  “sunt putin evreu”.

Nu cred ca mai are rost sa mentionez si pasiunea fostului primar pentru tehnica de spionaj si alte aparate din aceasta categorie.

Tot ce am scris mai sus sunt subiecte discutate deschis printre baimareni, nefiind nici un fel de secret.

Cu desconsideratie profunda fata de tot ce este tiganesc si neromanesc!

Adelina Mărieş

Textul ca atare si fara nici o  modificare a fost transmis pe adresa de e-mail a Serviciului Roman de Informatii relatii@sri.ro

Standard