administratie

Celora care jignesc un popor facandu-l las, obedient s.a.m.d.

Ce-i cu mentalitatea asta de rata inecata la mal?

Esti tigan sau de ce simti nevoia sa jignesti un popor?

Nu, nu avem un popor docil ci un popor scarbit de revolutii, rascoale si alte maifestari sociale pentru ca la putere sa revina oameni care…  .

E un popor mult prea inteligent pentru manifestatii de strada. Cu oamenii inteligenti se dicuta altfel nu cu urlete in strada. E un popor mult prea bine educat si cu bun simt. Uneori iti e si rusine de rusinea altora. Cunosti sentimentul? Bunicul avea o vorba “numai te faci de madra minune”

Romanii au inteles mersul lucrurilor de aceea in unele cazuri ignorarea a devenit o arma de lupta.

Nu scriu ca sa ma contrazic cu nimeni, nici nu am rabdare de dialog si contraziceri dar inainte de a jigni poporul a carui limba o vorbesti te rog sa te gandesti si la aceste aspecte si daca propui orice alte metode inteligete in afara de iesitul in strada te asigur ca vei avea o rata de raspuns uriasa.

Iesitul in strada e pentru palmasi dar nu pentru romani.

Cine sa iasa in strada si de unde? Sa vina un tanar de 20 de ani din nordul tarii ca urle in strada la Bucuresti? Unde doarme, ce mananca, unde isi face nevoile? In parcuri? Doar jumatate de salariul il cheltuie pe o vizita in fata Parlamentului. Unde ii eficienta? Va indemnati pe voi bucurestenii sa iesiti in strada? Normal daca pe blog transmiti mesaje generaliste nu o sa vezi pe nimeni in fata parlamentului.

Cine sa mearga la proteste? Cei care lucreaza la patroni unde exista omul si locul si daca lipsesti nu-ti plateste orele lipsa? Pnesionarii ? Bugetarii care trebuie sa fie in institutiile statului pentru a deservi cetatenii?

Eu zic sa mearga contabili, avocatii, ziaristii si bloggerii. Daca acestia lipsesc de la munca nu-i mare paguba🙂 Pe studenti nu-i mai sacrificam…

Pana una alta poate va ganditi la metode inteligente si eficiente, altele decat cum sa facem trafic pe blog de pe urma unor evenimente.

Ham Ham Ham

P.S. Sunt obisnuita ca sa nu fiu inteleasa, deci nu mai meditati la a ma condamna. Mie mi-a pasat inca mult mai devreme ca unii sa descopere SEO si blogurile dar … ma pasioneaza inteligenta si eficienta nu urlete nerafinate si panzele vopsite cu mesaje.

Standard