business

Cititi cu atentie cine este mizeria umana pe nume Bogdan Licu din cadrul Noii Securitatii Romane (SRI): plagiator, securist, mafiot, milionar! De 70 de ani, Romania este tinuta pe loc de SECURISTI CRIMINALI de acest gen!

Daca mananci si bei la aceeasi masa cu toti tiganii apatrizi ajungi la fel ca si ei. Fara tigani in #Romania. Nu faptul ca v-ati imbogatit va imputam ci faptul ca in loc sa fiti priteni cu oameni nobili cu daci adevarati le-ati dat libertate tuturor apatrizilor de tigani si jidani care nu au nimic nobil in caracter si vocabular. Se face curat in Romania. Cine nu e nobil VALEA de pe pamanturile noastre!!!

9

Mandatul procurorului Bogdan Licu (foto)la Consiliul Superior al Magistraturii se apropie de final, el predand stafeta tizului procuror Bogdan Gabor care a castigat de curand alegerile Iata de ce Lumeajusitiei.ro si-a propus sa dea o raita cu ochiul prin declaratiile de avere ale lui Bogdan Licu, ca sa vada cat de benefic poate fi un mandat la CSM. Si am descoperit, cu aceasta ocazie, si motivul pentru care batalia pentru a accede la Consiliu si datul la gioale in campanie sunt atat de puternice. Pe perioada mandatului sau la CSM, Bogdan Licu si sotia sa, angajata a SRI, au devenit din ce in ce mai bogati. Foarte bogati. Atat de bogati incat sa sustina credite foarte mari, sa le si plateasca, sa-si achizitioneze si trei apartamente si o garsoniera pe langa casa de peste 200 de metri patrati de la Balotesti-Ilfov, sa aiba si doua Toyota: un Landcruiser…

View original post 1,511 more words

Standard