business

Omul s-a nascut stapan

Lasa timpul si natura sa te slujeasca. Nu te mai stresa si nu-ti face griji. Timpul si natura vor lucra pentru gandurile tale bune. Vei vedea ca nu va fi nevoie sa misti din loc nici macar un fir de praf pentru ca gandurile tale sa prinda viata.

Cum sa ajungi la aceasta performanta in viata ta?

Nu-ti spun. Daca vei reusi, va insemna ca ti-ai implinit menirea in viata ta. E de datoria ta sa cauti raspuns la aceasta intrebare. Vei descoperi ca o singura atitudine a ta personala face diferenta dintre rai si iad.

Romanul adevarat si dacul autentic este autodidact prin natura firii lui. Asa s-a nascut. Cu un tezaur mental formidabil. Iar cheia pentru a deschide lada comorilor e un singur gand o singura atitudine. Asa au fost ascunse aceste lucruri in sufletul si in mentalul lui.

Veti conduce lumea cand veti afla raspunsuri la aceste lucruri. Veti fi stapanii absoluti ai universului pentru ca doar un om cu sufletul si mintea curata pot implini ceea ce e dat de la natura. Natura se stie apara singura, de aceea aceste daruri le-a pus doar in sufletul omului curat. Ceilalti nu sunt capabili de telepatie, de a savarsi minuni doar cu puterea gandului.

Viata lunga Imperiul Dac!!! Viata lunga si eterna dacilor nemuritori!!!

… pentru ca asa am vrut si asta a fost placerea mea, de aceea am ales sa impartasesc acest secret cu voi!

Standard