intelepciune

Izolarea profunda si oamenii telepati

In izolare profunda unii oameni reusesc performanta de a fi la curent cu starea lumii de parca nu ar fi parasit-o niciodata.

Cum este posibil acest lucru? Cum este posibil ca un om complet izolat de lume sa poata recepta informati si raspunsuri la intrebari ca si cum ar trai in mijlocul ei?

Nu am deschis in viata mea o carte de fiozofie sau una despre PSI. Nici nu am nevoie.

Cand am fost copil avem cateva intrebari existentialiste care incepeau de regula cu “de ce”. Dupa 1-2 zile raspunsul si explicatiile au inceput sa se formeze “singure” in capul meu. Chiar si astazi dupa ani de zile ma mir de maturitatea acelor ganduri.

Cum si de ce ? Raspunsul la aceste intrebari trebuie sa le caute fiecare individual.

Poti evolua doar in izolare de lume, pentru ca in izolae gasesti linistea si timpul de a te ocupa de tine. In mijlocul lumii toti suntem preocupati de ceilalti sau de raporturile noastre cu ceilalti si mai putin de raporturile noastre cu noi insine. De aceea oamenii se “ilumineaza” in singratate, pentru ca in singratate au timp sa-si descopere minunatia sufletului. Nu pe Isus trebuie sa-l cautam ci pe noi insine. El a fost un om a tarait si s-a dus, esti in aceasta lume pentru a te preocupa de tine insuti. Cand vei avea timp de tine insuti vei vedea ca o sa ai capacitatea de a face miracole. Scopul in aceasta viata nu este sa ne laudam cu cate masini avem, pe unde ne plimbam si cum sa le dam peste nas la cunoscuti cu articole platite in tabloide. Facand aceste lucruri nu faci decat sa le areti si altora starea ta de involutie. Pentru ca romanii sunt oameni cu adevarat evoluati si educati refuza sa apara in tabloide. In taboide laudansu-se cu ce nu au sunt doar TIGANII si corciturile intre diverse etnii. Un dac autentic si un roman adevarat prin conceptele lui e net superior oricarei culturi.

Valorile societatii romanesti sunt pe o treapta superioara tuturor natiilor de pe acest pamant.

…………………..

Intr-o alta idee vreau sa mai evidentiez un lucru. Sunt mai multe forme de “a citi” gandurile si lumea. Unul dinre ele e cel tactil.

 

Standard