juridic

Dosar de prostituata, handbalista Adriana Nechita

Adriana Nechita, prostituata si legaturile ei cu proxeneta Andreea Marta, Puiu Popoviciu, forbalistii Costea, Catalin Chereches si Dan Daniel  de la firma Dan Steel Group Beclean SA

Adriana Nechita se prostitua pe cand era minora cu toti tiganii interlopi de la Valcea. Le facea sex oral si si-o lua in special anal de la toti nespalatii si puscariasii… asa a invatat tiganca  „meserie” in special cum sa o suga cat mai bine. Lucuri spuse in gura mare de catre oricine din Ramnicu Valcea. Acum e plina de virusi si microbi. Infectata in special cu microbul prostiei care se transiminte sub toate formele de la un partener sexual la altul.

Primul si singurul sot al tigancii Adriana Nechita era hot online asa cum sunt hotii de buzunare, heckăr e doar un termen care suna bine. Normal ca tiganca Adriana Nechita stia de hotiile fostului sot doar cine il ajuta sa plaseze „falsele cumparaturi on-line cu cardul”. Intre un amarat de hot si un heckăr sunt diferente colosale.

Despre fotbalistul Florin Costea? Iubire de can-can pentru a avea ziarele ce scrie si pentru a o plasa pe prostituata mai bine la „vanzare” prin ziare , de acest lucru ocupandu-se o agentie de apartament care plasa prostituatele prin tabloide si paturile barbatilor frustrati. Iubita lui Costea era doar de fatada, aratand mai mult ca o zdranganea care atarna de gatul lui in timp ce acesta alaturi de sotul posesoaseri casei de licitatii ARTMARK, Puiu Popoviciu era implicat in dosare de prostitutie. Aceste dosare de prostitutie o vizau SI pe Andreea Marta condamnata de altfel pe aceasta problema. Pentru mai multe iformatii va invit sa cititi http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/andreea-marta-condamnata-in-dosarul-prostituatelor-de-lux-ce-suma-trebuie-sa-achite-si-cat-va-munci-in-folosul-comunitatii.html Ma intreb cum  poti fi iubita unui barbat care in timp ce se pozeaza cu tine la ziar umbla cu alte minore care erau angajatele casei de prostitutie, unele dintre ele racolate chiar de Adriana Nechita. Unii o prefera considerand-o discreta dar uita un lucru… Adriana Nechita isi da drumu la gura si se plange prin stanga si dreapta.  Degeaba ati invatat-o pe fosta handbalista Adriana Nechita ce sa spuna organelor statului in timp ce o intervieveaza!!!

… povestea va mai continua si cu ceilalti barbati pe care i-a fericit cu un sex oral si care si-au platit reclama in presa pentru a se afisa cu tiganca prostituata Ada Nechita. Ada prescurtare de la Adriana, doar prostituatele de tabloide au parte de nume de „alint”.

Si ca sa nu uit baietii de la Olt au poreclit-o pe handbalista Adriana Nechita „musca”. Porecla i se trage de la faptul ca pe toate pulele  le bazaia si sacaia.

Si un P.S. pentru cele care se contrariaza despre adevarul spus brutal si-i sar in apararea mai sus numitei le explic urmatorul lucru. Stiati ca: doar trei tipuri de femei solidarizeaza intre ele: prostituatele, femeile inselate de barbati si cele cu adevarat urate. Voi din care categorie faceti parte?

Tot ce e tiganesc trebuie sa dispara din Romania si indeosebi prostitutia, clanurile tiganesti implicate in prostitutie,prostitutia infantila,  romanii care solidarizeaza cu tiganii si imaginea ieftina pe care acestia o reflecta asupra Romaniei. Romanii nu sunt natie de tigani si prostituati. Tineti minte acest lucru.

Standard