administratie, politic

Tot ce e tiganesc trebuie sa dispara din Romania inclusiv tiganii/ romii

Tot ce e tiganesc trebuie sa DISPARA din Romania inclusiv tiganii/ romii.

Nu avem nici o datorie istorica fata de tigani sau romi.

Nu vrem multiculturalism european cu romi si tigani.

Conform dreptului istoric tiganii sau mai nou numitii romi  sunt apatrizi in Romania. S-a terminat cu joaca “uite cioara nu e cioara”!

Nu vrem tigani in Romania.

Nu avem nici o obligatie istorica fata de tigani ori romi ca sa-i integram, ca sa le construim case ori sa le dam pamant. Tiganilor ori romilor le-au fost oferite si case si pamant si ajutoare sociale dar s-au “cacat” in tot ce le-a fost oferit.

Tiganii ori romii nu si-au jertfit sangele pe nici un camp de lupta pentru apararea integritatii si patriei nationale. 

Tiganii sau romii nu s-au sacrificat niciodata pentru a ajuta un roman.

Tiganii sau romii nu au ce cauta in Romania. E destul loc sub soare sa se duca de unde au venit.

Tiganii intotdeauna i-au tradat pe romani.

Tiganii sau romii totdeauna i-au lingusit si laudat pe romani pana ce au primit foloase materiale sau financiare dupa care au disparut in lume. De aceea romanii fug mancand pamantul cand aud de tigani. Nu vrem sa stam la aceeasi masa cu toti tiganii.

Tigancile ii sug pe romani de pula si le inghit sperma fara sa comenteze nimic doar in speranta ca vor fi luate de neveste si li se vor pierde urma de tiganci… exprimare vulgara poate doar pentru pudici dar adevarata. Exact asta fac, umbla ca lesinatele dupa romani si-i lingusesc pana le sar capacele.

Cum ii vaneaza tigancile pe barbatii romani? Pun doi trei tigani sa-l ameninte cu bataia dupa care se fac ca sar in apararea romanului in speranta ca-l vor emotiona. Daca nu merge cu unu atata cauta pana ce poate se va gasi un naiv care sa pice in plasa.

Nu avem datorii de nici un fel fata de tigani sau romi. Tiganii doar strica imaginea Romaniei si tigan de treaba nu exista. Sunt de treaba pana ce te prind in plasa. De fapt asa e si stragia lor, aceea de a parea si a te convinge ca sunt de treaba pana ce prind ocazia si te fura ori isi bat joc de tine. Asa ca lasati-i in pace pe tigani nu merita osteneala. Sunt destui oameni de valoare printre romani cu care sa va imprieteniti.

Cu desconsideratie profunda fata de tot ce e tiganesc!

Adelina M.

 

 

Standard