administratie

Catalin Chereches , tiganca prostituata Ada Nechita, retele de prostitutie

SRI si DNA trebuie sa dea un verdict public pe problema prostitutie si a tiganilor implicati in aceste dosare

Catalin Chereches esti strans cu usa … de ce nu spui lucrurilor pe nume asa cum trebuie.

Fii clar si explicit si spune cum a ajuns tinganca prostituata Ada Nechita la HCM Baia Mare si cine sunt clientii cu care a intretinut relatii sexuale cat timp a fost la acest club?

Ce functii si ce afaceri desfasurau clientii lui Ada Nechita, erau doar arbitri sau si oameni potenti financiar deveniti si sponsori ai diferitelor activitati cu caracter public. Sa nu ne spui ca Nechita juca gratis si banii si-i scotea doar din practicarea sexului oral… si apropo Viorica Chereches e si ea prostituata, practica sex oral sau a devenit lesbi si brusc are fantezii cu tiganci prostituate?

Baimarenii ti-au cerut sa promovezi orasul prin sport nu prin prostitutie si can-can ai o datorie morala sa speli rusinea pe care ai creat-o si asta o poti face doar spunand lucrurilor pe nume.

Nu are rost sa va mai obositi prin presa sa-i creati o personalitate pe care o prostituata nu o va avea niciodata pentru ca daca se nastea cu alte trasaturi de caracter nu ajungea prostituata practicanta de sex oral.

Si ca intrebare de incheiere de unde v-ati inspirat cand i-ati conturat imaginea publica a acestei prostituate? Inspira e mult spus e furt de personalitate. Stii ce se intampla cand il pui pe un om sa joace un rol si sa pretinda a fi ceva ce nu este in realitate? Toate lucrurile se intorc cu susul in jos si se sparg in capul tau sau al vostru.

Chereches sa nu spui ca ceea ce am sris sunt mizerii, n-am gasit alte cuvinte pentru aceste lucruri decat cele care le definesc exact asa cum sunt ele in realitate si cum sunt percepute de catre oameni. Nu pot fi subtila si nici diplomata, risc ca sa pierd esenta.

Suntem enorm de multi români care ne dorim sa scapam de tigani, de prostituatele tiganci care se dau drept romance cand le pute gura a sperma, de interlopi tigani, de vrajitoare si tot neamul de ciori apatride.

 

Standard