business

Handbalista Ada Nechita tiganca si prostituata, tinuta in spate de o retea de prostitutie

In atentia procurorilor DNA si SRI

Din ce retea de prostitutie face parte handbalista Adriana Nechita, cine sunt fostii si actualii ei clienti si petru cine tranzactiona “informatii”? Puteti adauga asta si la dosarul mai vechi de prostitutie in care e implicata alaturi de Daniela Crudu, fotbalistii fratii Costea, casa de licitatii ARTMARK si Puiu Popoviciu.

De cand a venit la Baia Mare, despre handbalista Ada Nechita, ziaristii si cei care o stiu din diverse medii mai obscure spun un singur lucru: “e o prostituata!” Daca te uiti cu atentie la fizionomia ei observi clar trasaturile de tiganca autentica si acea acreala specifica femeilor care sug si inghit sperma diferitilor clienti contra cost. Desigur ea se crede agent de informatii si probabil ca-si imagineaza ca e un fel de Mata Hari.

Tadici, antrenorul echipei de handbal de la Zalau acelasi lucru, “e o prostituata”… si-a inceput cariera la Valcea pe cand racola minore pentru a fi trimise in Anglia sau pentru a se culca cu diferiti interlopi care isi faceau veacul pe la Valcea, Slobozia, Bucuresti etc. Haide Gheorghe Tadici spune lucrurilor pe nume cu subiect si predicat! Nu are rost sa vorbesti pe la colturi, acum e un moment istoric. Ajuti la destructurarea unei retele de prostitutie care traieste din afaceri ilegale cu Statul Român si care aduce un prejudiciu de imagine României. Nu te rusina Tadici, stim ca Ada Nechita s-a oferit sa-ti faca sex oral, altfel de ce ar fi numita cea mai frumoasa handbalista? Doar femeile care o sug si o inghit ajung sa fie catalagotate “frumoase” cee ce in traducere libera inseamna sugatoare care inghit sperma.

Deci fostul primar de Baia Mare, Catalin Chereches in loc sa promoveze orasul prin sport a promovat o tiganca prostituata. Acest lucru le ofera cetatenilor din Baia Mare dreptul de a cere prejudiciu de imagine in cuantumul sumelor investite pentru a o promova pe prostituata pe diferite canale media plus recuperarea sumelor alocate pentru handbal din pubegtul public cu despagubirea aferenta “daunelor morale”. Stim ca promovarea lui Adriana Nechita nu a fost gratuita. Ea este “angajata”  unei angentii de plasare a curvelor prin tabloide. Acum a inchiriat-o contra cost un taran can tembel in privire, din Certeze. Afaceri ilegale cu fier si  firma Dan Steel au trebuit reorganizate.

O vor cerceta procurorii DNA si pe aceasta sunt dovezi de infractionalitate economica. Asta inseamna cativa ani dupa gratii si pentru membrii acestei familii. Asa se intampla cand te inhaitezi cu tiganii, te arzi la buzunare si mai ajungi si prin puscarie la fel ca si Catalin Chereches.

Avem un singur scop sa curatam tara de tigani si o vom face. Conform dreptului istoric tiganii sunt apatrizi si noi nu avem nici o datorie istorica fata de ei.

 

 

 

 

Standard