Baia Mare orasul artelor
administratie, arta si cultura

Baia Mare, Oraşul Artelor

Baia Mare orasul artelor

Baia Mare Orasul Artelor, un oras aparte populat de oameni deosebiti. Deosebiti e putin spus sunt oameni absolut remarcabili. Oameni deosebit de bine educati nu neaparat in forma academica ci mai degraba acea omenie si bun simt cu totul special. In plus au si o deosebita sensibilitate artistica fie ca e vorba de muzica fie ca e vorba de pictura. De altfel Baia Mare nici nu are nevoie de a candida la titlu de Capitala Europeana A Culturii cu toate prostiile europene de multiculturalism inventat peste noapte.

Baia Mare este in sine o capitala a culturii autentice româneşti, a dacilor liberi, a maramureşenior si atat. Maramuresenii nu au nimic de a face cu prostiile de integrare a tiganilor si alte tampenii inventate peste noapte de oameni interlopi care accidental au nimerit prin politica.

Faceti-ne un bine si lasati-ne in pace cu integrarea tiganilor. Ne-am plictisit ca sa nu zic scarbit. Chiar nu ne intereseaza … nu sunteti liberi sa faceti ce vreti, sunteti liberi sa respectati dreptul istoric de intaietate al dacilor liberi din Maramures.

Nu vrem tigani!!! Nu VREM sa-i mai vedem pe strada si nu vrem sa mai auzim de ei! NU VREM!!!

 

 

Standard