business

Dacii, oameni care s-au nascut ca sa conduca nu ca sa fie condusi

Poporul roman a gresit enorm cand s-a crestinat. Nu e tocmai cea mai corecta afirmatie dar e o metafora corecta.

Religia poporului dac a fost furata, pervetita dupa care i-a fost oferita din nou sub o alta forma. Dar asta nu s-a produs pe vremea organizarii statale de tip dacic ci mult mai tarziu si mai aproape de noi ca si timp istoric. Au realizat-o cu brio grecii fanarioti din perioada ocuparii otomane si slavii rusi. Ortodoxismul reprezinta forma pura de pervertire a religiei dacice si atentie a religiei dacice nu a celei traco+geto+dace.

Dacii aveau o singura religie si aceasta era OPTIMISMUL. Legea suprema dupa care isi organizau viata era armonia. Daca lucrurile erau in armonie si implicit in echilibru atunci toate mergeau de la sine. Asa au ajuns si sa detina tehnologie performanta si sa fie singurii din lume care cunosteau alchimia aurului. De fapt in limbaj alchimic s-a discutat si public in Romania despre formula aurului.

Stiinta suprema este armonia. De aici deriva toate. Cum sa fii puternic si intelept daca nu esti in armonie. Cand esti in armonie ideile iti vin de la sine. Nu-i nevoie sa te stresezi pentu a fi un om de succes.

Pentru mine e usor de explicat, sunt balanta deci nu e nevoie sa citesc carti de filozofie sau de stiinte pentru a intelege ceea ce observ. Lucrurile exista in mod natural in subconstientul meu.

Nu e nevoie sa scriu sau sa explic mai mult pentru ca orice dac poate continua aceasta poveste in mod natural, pentru ca se regaseste in ceea ce am scris.

1-7a

 

 

 

Standard