politic

Despre Rusia si obsesia lor legata de loialitate

Rusii s-au spalat oarecum de crimele de razboi produse impotriva românilor in cele doua razboaie mondiale dand vina pe evrei. Evreii au acceptat si au inceput sa se autointituleze stapanii lunii doar ca nu au spus si ai carei lumi? Ai lumii reale sau imaginare?

Dar stimati rusi cine v-a spus apasa pe tragaci pe teritoriu românesc? Stiti ca ati incalcat legile razboiului. De fapt Rusia asa lupta incalcand legile razboiului dar asa lupta si altii. Sa le incalce oare si românii? Si pentru ca am respectat aceste legi avem dreptul sa impunem conditii. Avem un drept istoric, politic si constitutional.

Ungurii au platit daune de razboi romanilor luati prizonieri. Pensie de veteran pana la moarte. Asa a primit si bunicul din Maramures, rusii nimic. Ba din contra Românnia le-a platit daune de razboi.

Domnilor rusi (domni, caci asa se discuta in România cu apelativul domn), voi aveti un fix cu loialitatea iar noi românii unul legat de respect.

Oare de ce va mai intrebati de ce românii sufera de rusofobie?

Noi românii avem multe fobii si enumar: satanistofobie, tiganofobie, minciunofobie, propagandofobie dar mai ales homofobie.

Ne cunoastem foarte bine oamenii si istoria, deci nu mai e nevoie sa ne spuneti voi ce si cum.

Noi ca popor nu ne-am implicat in istoria altor state dar s-ar putea sa o fac eu personal si s-ar putea sa nu va placa si s-ar putea sa ma implic si instoria altora in special a celora carora ne-au gresit de-a lungul istoriei, nu doar a Rusiei.

As putea sa scriu mai multe dar sa pastram aparentele in folosul ambelor state pentru moment. Sper ca s-a inteles subtilitatea si fara ca sa fie nevoie de translator. Atentie mare ce faceti pe teritoriul nostru si mai ales la gura sloboda care vorbeste fara sa gandeasca caci nu se stie cand o sa fiti prinsi pe picior gresit.

Propaganda voastra in România e anti-români dar stai de fapt voi dati vina pe evrei si evreii pe voi. Vai ce relatii dulci aveti voi… folositi religia ca pretext de razboi. Creiere de gradinita!!!🙂

 

 

Standard