administratie

Despre oameni si politicieni care isi iubesc cu adevarat compatriotii

Aricol cu “subiect” precis

Dragostea adevarata ti se citeste tot timpul pe fata si ti se reflecta in caracter. Nu e nevoie sa subliniezi vesnic cat de mult ii iubesti si ii admiri pe concetatenii ai carui primar esti. Nici in scris si nici verbal pentru ca aceste lururi se vor subintelege din context. Din cuvintele pe care le-ai ales, pe ce anume pui accent, modul cum formulezi exprimarea si starea de spirit care te caracterizeaza.

Daca exista ceva ce iubesti si admiri cu adevarat ti se citeste pe mimica. Fata se relaxeaza, chipul se destinde, vocea devine voioasa si in jurul tau se creeaza o stare de bine  care se transmite si celora carora te adresezi.

Daca iti iubesti concetatenii se poate indentifica si din relatiile de socializare pe care le cultivi, pe cine admiri, cui ii oferi atentia, pe cine respecti etc. De asemenea cand iti iubesti concetatenii oricat de suparat ai fi pentru faptul ca te-au respins nu te lauzi ca nu-i bagi in seama. Nici copii de gradinitata nu se comporta atat de pueril.

Manipularea e joc pentru copii mici la fel si diversiunea si cancanul. Oamenii cu adevarat de lume buna, aristocratii pur sange nu apar in cancan pentru ca nu au nevoie de astfel de reclama. Reusesc sa acapereze atentia maselor fara a se folosi de sexualitate ieftina. Dar, stiu, ca sa ajungi la acest stadiu trebuie sa fii de un caracter absolut remarcabil astfel incat oricine sa-si doreasca sa se identifice cu tine. Sa te considere un exemplu de tarie, de curaj, de inteligenta si de demnitate.

Baia Mare este deja un oras cultural, prin inteligenta oamenilor de aici, prin rafinamentul artistic de care dau dovada, prin omenie, prin pofta de viata si prin optimism.  Toti baimarenii pe care eu i-am cunoscut au dat dovada de o educatie deosebita, maniere alese si un bun simt iesit din comun. Cei care nu se incadreaza in descrierea facuta de mine si au aparut prin cancan posibil sa nu aiba gene autentice morosenesti. Foarte posibil sa fie vorba de ceva corcituri cu alte neamuri: evrei, tigani, tatari, cumani etc.🙂

1-7a

 

 

Standard