business

Pentru ca si eu pot sa vorbesc vorbe care sa devina realitate :)

Ceea ce altii vor lua prin razboi, Romania va lua prin pace.

La momentul actual, Romania a cucerit Europa de Vest. In cele mai importante si mai puternice state din vestul Europei minoritatea majoritara o formeaza romanii. Spre marea noastra bucurie s-au integrat perfect. In cativa ani, romanii vor obtine functii de conducere alaturi de prietenii lor, nobili (prin caracter) vest europeni.

Romania, isi va reinnoi cultura. Lideri mondiali in domeniu modei vor deveni romanii, alturi de prietenii francezi.

Muzica culta va  fi dominata tot de romani, cu influente de ritm si masura din muzica veche, arhaica, romaneasca.

Romanii de asemenea vor domina ideologic lumea si religia printr-o noua filozofie existentiala a pacii si armoniei. Ortodoxismul romanesc difera de celelate religii crestine, pentru ca unii dintre calugarii nostri pastreza secrete uimitoare chiar si pentru lumea stiintei. Va fi o noua religie a optimisului. Daca vrei sa vezi soarele, atunci uita-te spre lumina. Ganduri sau vorbe rele nu ne caracterizeaza pe noi ca si popor.

Romania, va fi condusa dupa modelul statului dacic, unde cel mai intelept, mai curat si mai viteaz dintre oamenii pamantului va fi Rege.

Evreii, vor fi prietenii nostri dar niciodata nu vor domina sau conduce acest pamant.

Tiganii se vor intoarce de unde au venit. Harapii in nordul Africii, restul catre Asia.

Telepatia si tot ce tine de extrasenzorial va fi controlata de catre romani, caci tot noi suntem cei care o controlam si in prezent. Atat de discret incat nu stie nimeni.

Conform dreptului istoric, al aurului furat din aceasta tara avem dreptul sa-i conducem pe ceilalti si chiar mai mult decat atat avem dreptu sa emitem moneda si sa crestem masa monetara in functie de trebuinte si necesitati.

Lumea deceniilor si veacurilor urmatoare va fi condusa din Romania.

Nu exista nici un anticrist, toate sunt povesti, basme si nascociri. Exista doar “oameni de lumina”, oameni care atunci cand intra intr-o incapere se lumineaza totul in jur, oameni care sunt atat de luminosi incat camerele foto si video nu le pot reda cu exactitate imaginea reala.

Sa fiti iubiti!

1-7a

 

 

 

 

Standard