business

Romania, tara traco+geto+dacilor bogati!

E foarte simplu sa-ti dai seama de cei care nu au in vine sange al oamenilor locului. Stiti cu totii ca oamenii locului se refera la oamenii care au apartinut acestui pamant de la inceputuri pierdute in negura istoriei.

Cum recunosti un urmas pur sange ai “oamenilor locului”?

Simplu!

Dupa vorba buna, caracterul ales, intelepciune si promovarea pacii si a armoniei.

Pe acest Pamant al nostru sunt interzise batjocorirea si umilirea semenilor, sunt interzise faptele de batjocura impotriva propiului eu cum ar fi “supusenia”, “suptul de pula” pentru bani pe care il practica unele bronzate natural pentru a se vedea si ele vedete la cancan.ro sau la TV.

Cu tot respectul fata de ceea ce inseamna respect pentru fiinte umane, dar sa te umilesti doar pentru a te crede vedeta e o bataie de joc pe care nu o faci doar la adresa ta ci la adresa unei natii intregi.

Nu suntem popor de sugatoare de pule nespalate, nu suntem un popor de poponari care se fut in cur pentru bani sau functii, nu suntem un popor de cersetori.

Suntem um popor de oameni demni si educati, un popor care cinsteste familia si isi respecta partenerul de viata, suntem un popor care isi iubeste aproapele si il ajuta sa se ridice prin forte proprii daca e doborat dar niciodata si nici intr-un caz prin umilire sexuala sau insclavindu-l.

Toti care fac faptele negative descrise mai sus nu au in vine sange autentic stramosesc.

La noi, la cei care astazi ne numim rumani, predomina legea respectului fata de sine si fata de altii.

Pe cei care nu se regasesc in atributele unui caracter ales si care tot ce-si doresc este sa profite de altii le amintesc ca exista o usa care e deschisa si nimeni nu-i tine aici cu forta.

La noi nu exista antisemitism, rasism si xenofobie la noi exista doar reactiunea impotriva unor tradatori si a celora a caror unic tel e jaful national si denigrarea identitatii noastre nationale.

Stimati tigani, evrei, turci, cumani, tatari, unguri, cazaci, greci,  etc. ati fost gazduiti pe acest pamant stramosesc si ati primit pamant, paine, apa si aur iar unii dintre voi functii de conducere si administrative, in schimb ce ne-ati oferit? Aveti ce sa ne raspundeti????

 

1-7a

 

 

 

Standard