intelepciune

Cum sa-ti iubesti perechea + adevar vulgar despre unii primari, politicieni etc.

Simplu! Cu pasiune, cu admiratie, cu daruire, cu intelegere, cu bucurie, cu entuziasm.

Ajuta-ti perechea sa se simta in siguranta, sa simta ca poate sa aiba incredere in tine, sa simta ca o respecti si nu ai face nimic care i-ar periclita imaginea ei in ochii celorlalti. Egal valabil la ambele sexe.

Deisgur fiecare om isi alege perechea care considera ca e pe masura lui indiferent de ce sex e vorba.

Barbatii frustrati isi vor alege prostituate, caci atunci cand nu esti suficient de barbat pentru a cuceri o femeie e mai simplu sa o cumperi si pentru asta sunt destule disperate care accepta sa se vanda pentru ca stiu ca oricum nu sunt in stare pentru mai mult.

Barbatii cu pula mare isi imagineaza ca sunt puternici dar sunt la fel de amuzanti ca cei cu pula mica.

Nu e nevoie de experienta vasta in domeniu pentru a intui ce fel de dotare au barbatii. E simplu sa fii atenta la modul lor de manifestare. Iar daca ti-ai dat seama de asta fii discreta. Nu cred ca ai vrea sa ai de-a face cu orgoliul unui barbat ranit. O sa se razbune pe tine si pe urma o sa-ti scoata ochii ca nu te baga in seama. Cel mai probabil o sa se razbune incercand sa cucereasca o persoana de sex feminin cu care tu te impaci foarte bine ori iti va sabota toate actiunile profesionale.

Barbatii care se simt bine in pielea proprie nu au nevoie sa-si publice advertoriale in cancan pentru a demonstra ca au reusit performanta de a se iubi cu o dama destul de batrana si uzata de altii inaintea lui. Astfel de barbati isi compromit singuri imaginea politica si de afaceri. Si domnilor printr-un astfel de comportmant tocmai ati reusit sa le convingeti pe cele pe care le-ati dori cu adevarat de partenere ca sunteti o pierdere de vreme. Cred ca va dati seama ca o femeie care se respecta nu isi doreste o relatie sau sa se afiseze cu un barbat care tocmai s-a laudat ca se insoara cu o prostituata.

… as mai putea scrie, dar cred ca va dati seama ca este un articol cu dedicatie🙂 adresat unor membrii ai clasei politice si administrative iar numele lor sunt complet irelevante pentru a fi mentionate.

Puterea unui adevarat barbat nu consta in cate zdrente (care au schimbat microbi cu toti barbatii) au futut ci in inteligenta, caracter, personalitate, intelepciune, perseverenta. De restul doar radem si ne amuzam.

1-7a

 

Standard