business

Inventatorii si inginerii actioneaza in baza inteligentei intuitive

Cu cat inteligenta intuitiva este mai dezvoltata cu atat omul intelege mai usor multe aspecte din mediul inconjurator. Inteligenta intuitiva suplineste lipsa de experienta si in baza ei multi tineri reusesc sa-i devanseze chiar si pe cei mai experimentati si priceputi dintre noi.

Nu in mod intamplator inventatorii in baza intuitiei reusesc sa realizeze o multime de inventii. Intuitia opereza la nivel subconstient cu conexiunile intre informatii bazate pe analogie de aceea creierul este si va ramane cel mai performant bio-computer capabil sa creeze inteligenta artificiala ori sa lucreze in medii numite conventional “parapsihologie”.

Tot in baza inteligentei intuitive au fost create si dezvoltate testele de inteligenta care masoara IQ-ul unei persoane.

In baza inteligentei intuitive cu informatii minine la dispozitie putem sa luam cele  mai optime decizii sau tot in baza inteligentei intuitive dintr-un amalgam de informatii absolut corecte sau aproape corecte putem sa le alegem pe cele absolut corecte.

1-7a

 

 

 

Ce am scris in acest articol reprezinta propria mea gandire si propriile mele idei izvorate din experienta practica, de aceea pot fi prezentate si altora doar mentionand autorul. © Adelina Mărieş

Standard