administratie

Tiganii au fost integrati demult in Romania – Desteapta-te Romane!

La cata tiganie exista acum in Romania, tiganii au fost integrati demult. Romanii, popor tolerant si extrem de pacifist si-a dat tot ce a avut el mai nobil pentru a integra si implicit a prelua tot ce au altii mai josnic.

Romanii si-au dat si viata pentru tara, si-au varsat sangele in luptele cu Imperiul Roman, cu turcii si tatarii, cu rusii dar le-au deschis drum liber tiganilor oferindu-le gratis tara lor. Le-au dat functii de primar inclusiv in capitala nu doar in provincie, le-au dat functii in Parlament, in fabrici si uzine, i-au facut directori, au avut televiziuni si liber la manele, vrajtoarele erau pe toate canalele TV. Astazi cele mai vizionate clipuri de pe youtube Romania sunt manalele tiganesti.

Felicitari romanilor pentru ca ati stat la aceeasi masa cu vrajitoarele, proxenetii, bijnitarii. Ati invatat extrem de multe lucruri utile de la ei. Vivat Democratia!

Felicitari pentru ca v-ati uitat in gura lor la TV, felicitari pentru ca le ascultati muzica, cel mai josnic nivel muzical -maneaua tiganeasca- cand bunicii vostrii cantau o muzica parca coborata din rai.

Bravo natiunie! Toti strainii rad de tine popor roman ca esti plin de tigani. Popor care in loc sa alegi sa stai la masa cu oameni alesi i-ai ales pe bijnitari, traficanti de carne vie, vrajitoare, manelisti si alte scursuri ale societatii.

Ori tiganii ori eu? E imposibil sa le mai cer asta romanilor. Romanii au renuntat la a fi nobili si toleranti fata de propria natiune si au ales sa-si dea si camasa de pe ei pentru un tigan.

Cele mai calde urari de bine poporului roman de la o romanca!

1-7a

 

Standard