Candidatura Presedentie

Daca vrei sa ajuti Romania atunci trebuie sa ramai optimist

Asa cum am spus, nu glumesc, candidez la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. E o candidatura constructiva, bazata pe optimism si pe ideea de a face ca lucrurile bune sa se intample. E vital sa ne sustinem reciproc. Romania, se transforma si cu totii ne dorim o viata asezata, linistita si sa simtim ca devenim prosperi. Anunta-i si pe altii ca eu, EXIST!

…………………………………………………………..

Oamenii optimisti sunt oameni pozitivi. Trebuie sa vedem pericolele, sa le recunoastem dar trebuie sa credem ca si putem trece peste ele si rezolva cu bine orice provocare sau problema dificila.

Cand optimismul dispare, dispare si speranta si devenim frustrati sau depresivi. Pentu vigoare, si o stare generala de bine trebuie sa ramai pozitiv.

Oamenii pozitivi/ optimisti sunt mai creativi, pentru ca ei au starea de spirit necesara sa intrevada solutii acolo unde nu mai exista speranta.

Oamenii pozitivi sunt mult mai deschisi la nou, la schimbare, la progres si la idei noi.

Oamenii pozitivi sunt mult mai sociabili, iar sociabilitatea in proportie de 99% dintre cazuri e factorul de succes in viata si in afaceri. De ce? Pentru ca lucrurile se intampla cu oameni si prin oameni.

Oamenii pozitivi sunt mult mai inventivi. Ei sunt deschisi spre a descoperi, spre a cerceta. Mult mai deschisi spre cunoastere.

Au rezultate mult mai bune in pozitii cheie, sunt mai productivi si sunt cei mai buni sefi, pentu ca prin optimism le oferi energie si celora cu care lucrezi.  Sunt mult mai implicati in solutionarea si rezolvarea problemelor.

Oamenii optimisti comunica mult mai bine in plan social si acorda atentie si respect punctului de vedere al celuilalt.

Oamenii optimisti sunt mult mai responsabili in societate.

Oamenii politici sau de afaceri care sunt optimisti reusesc cele mai bune negocieri. De aceea nu trimiti la negocieri sau in relatii diplomatice oameni pesimisti. Vor iesi tensiuni. Pentru ca oamenii optimisti acorda atentie punctului de vedere al celuilalt si asta ne face pe fiecare sa ne simtim respectati si atunci tindem sa cedam si sa lasam de la noi pentu a mentine aceasta stare de bine. E o negociere castig-castig.

Oamenii  pozitivi sunt mult mai responsabili in societate. Oamenii negativi, care au mostenit din familie sau au trecut prin experiente care i-au stresat tind sa reverse si asupra altora stari tensionante si stresante.  Exemplu: presa/ mass-media din mainile infractorilor va oferi doar mesaje negative.

Oamenii pozitivi sunt sociabili, cooperanti, generosi si tind sa imprastie entuziasm si bucurie si celor din jur.

Oamenii optimisti sunt mult mai deschisi in a-i ajuta pe ceilalti. Intelegand nevoile celorlalti omul optimist devine util societatii.

Fiti construtivi! Fiti optimisti!

Lucrurile bune se intampla cu oameni si prin oameni optimisti. Pentru a creea o tara deosebita e nevoie sa fim optimisti. Lucrurile bune trag la oamenii optimisti ca mustele la miere. 

copyright Adelina Mărieş.  Textul de mai sus sau ideile pot fi preluate doar menţionînd sursa şi autorul

1-7a

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s