politic

Prezidentiale 2014

Acum mult timp un avocat din Bucuresti mi-a spus: “Uite Adelina, mai multi politicieni vor sa paraseasca partidele din care fac parte si sa schimbe ceva in Romania. Vrei sa te alaturi si tu?” Am raspuns “singrul partid in care m-as inscrie ar fi Partidul pentru Promovarea si Dezvoltarea Romaniei” la scurt timp noua formatiune politica avea sa se numeasca Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Bine mai UNPR-isti, unde va e strategia pentru PROGRESUL Romaniei? Cu ce agenda il sustineti pe Ponta? Mentiune: eu tot apolitica sunt si voi ramane pentru simplu fapt dovedit, oamenii cu clasa nu fac politica .

La alegeri va trebui sa va decideti mergeti cu Moscova lui Putin alias PSD sau cu Germania lui Merkel alias PNL (oricum nu va faceti griji e aceeasi marie cu alta palarie).

Astazi presedintele unui stat devine subiect de politica externa… si in timp ce in Romania e scandal pentru cine are dreptu sa puna piciorul in piata in alta parte se joaca cartile geopolitice. Intrebare: Jucam si noi?

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s