business

Adresa DNA sesizare Elena Udrea

Mai jos reiau cu copy&paste o sesizare trimisa catre DNA.

Sesizarea a fost  trimisa prin e-mail cu cofirmare de livrare si citire astazi 8 mai  2014, la adresa anticoruptie@pna.ro

Cererea e trimisa in calitate de simplu cetatean fara nici un fel de interes obscur sau apartenenta la vreun grup de interese sau partid politic.  Dar asta  e datoria oricarui cetatean care isi respecta dreptul si statutul de cetatean al unui stat. Probabil ca aceasta sesizare a mai fost trimisa si de alte persoane, eu o fac publica.

“Stimate doamne, stimati domni

Va scriu in calitate de cetatean al Romaniei, cu drepturi depline.

In presa nationala a aparut un articol care face referire la declaritiile de avere ale doamnei Elena Udrea, declaratii care ar  fi disparut conform sursei jurnalul.ro.

Doresc sa stiu cum isi justifica doamna Elena Udrea averea acumulata de la prima sa functie ca angajat al Statului Roman si pana in prezent. De asemenea mai doresc sa stiu cum isi justifica  Partidul Miscarea Populara sursele de finantare si banii alocati pentru deschiderea de sedii, camapanii si alte elemente de identitate vizuala. 

Articolul in baza caruia am fcut aceasata solicitare il gasiti la acest link http://jurnalul.ro/stiri/politica/udrea-isi-face-viitorul-stergandu-si-urmele-declaratiile-de-avere-de-la-cotroceni-ale-fostei-consiliere-a-lui-basescu-au-disparut-667685.html

Va rog frumos sa investigati cazul si sa imi oferiti un raspuns in scris dupa solutionare.

Cu consideratie

Adelina Maries

Baia Mare, Romania”

 

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s