cugetari personale, intelepciune

Lider pentru Romania

Motto: “Oricine reuseste sa-i contamineze pe altii cu optimism este un lider” © Adelina Maries

Daca doresti cu adevarat sa faci ceva pentru Romania e foarte simplu.

Nu trebuie sa te inscrii intr-un partid politic, nu trebuie sa fii senator sau deputat. Nu trebuie sa fii ministru sau presedinte trebuie doar sa ai putere, forta si indraznela. Categoric toate condimentate cu mult, mult optimism.

Cand esti un om educat cu viziune ii poti inspira pe altii. Daca ai reusit sa-i inspiri pe altii sa faca lucruri constructive atunci esti un lider pentru Romania.

Daca poti da viata ideilor tale atunci esti un lider pentru Romania. Cate idei bune nu raman in sertar pentru ca oamenii nu au OPTIMISMUL necesar pentru a le transforma in realitate.

Daca esti un om citit, care invata, citeste si se dezvolta in continuu si mai ales impartaseste si cu altii informatiile atunci esti un lider pentru Romania.

Daca reusesti sa-i inveti si pe altii sa fie mai buni si ii incurajezi sa  te depaseasca atunci esti un lider pentru Romania.

Nu incerca sa multumesti cererile care iti pierd din timpul pe care l-ai putea face ajutand la lucruri constructive cu adevarat. Importanta timpului este colosala pentru ca este unic si irepetabil. Foloseste-l cu intelepciune. Daca faci asta esti un lider pentru Romania.

Daca reusesti ca ideile tale, sa le faci sa fie si ale altora, si acestea sa devina si crezul lor atunci esti un lider pentru Romania.

Nu incerca sa le faci pe toate de unul singur. Un lider lucreaza in echipa cu alti oameni. Daca reusesti sa faci asta atunci esti un lider pentru Romania.

Daca reusesti sa-i faci pe altii sa aiba incredere in ei insisi atunci esti mai mult decat un lider pentru Romania esti un lider pentru umanitate.

Daca vrei sa-i conduci pe altii atunci trebuie sa-i inveti sa mearga singuri in fata. Daca  resesti sa faci asta esti un lider pentru Romania

Daca reusesti sa-i identifici pe cei mai buni oameni si sa-i convingi sa faca o echipa impreuna cu tine pentru a face lucruri bune impreuna esti un adevarat lider pentru Romania. Si vei reusi in orice ti-ai propus.

Daca vrei ca oamenii buni sa vina alaturi de tine nu ii astepta, du-te tu si vorbeste-le pentru ca s-ar putea ca si ei sa astepte acelasi lucru iar un lider e cel care face primul pas.

Nu conteaza ca romanii locuiesc in Romania sau locuiesc in alt colt de lume. Oricine de orinde poate fi un lider pentru Romania. Oricine poate fi un lider pentru Romania indiferent de profesie. Poate fi taran, ospatar, femei de serviciu, avocat, medic, farmacista. Atat timp cat ai o pasiune pentru a nu trai de geaba si doresti sa faci ceva constructiv poti fi un lider. Ceea ce lucrezi e doar o sursa de venit. Ceea ce gandesti si faci poate fi pentru poasteritate.

V-am daruit aceste ganduri cu drag si folositi-le pentru ca nu veti ajuta doar o tara va veti ajta pe voi.

1-7a

 

Standard

2 thoughts on “Lider pentru Romania

  1. Pingback: Urbanistica, peisagistica si arta pot ajuta la dezvoltarea orasului Baia Mare | Adelina Maries

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s