politic

Cu ce partid politic tii?

 

Cu nici un partid. Ce sunt cumva partidele politice echipe de fotbal ca eu sa tin cu vreo unul?

Eu tin cu dreptatea, cu dreptul la sanse egale si pentru sarac si pentru bogat. Sunt pentru un stat cu un sitem de invatamant atat de bine pus la punct incat elevul sa retina din clasa, sunt pentru un sistem medical atat de bine pus la punct incat din spital sa nu vii mai bolnav decat ai intrat. Sunt pentru soiurile de legume -fructe traditionale care intrec in valoare, in gust, in savoare si in proprietati soiurile din alte tari. Sunt pentru o natura curata si nepoluata.

Sunt pentru produse fabricate in Romania, sunt pentru calitatea romaneasca si cam atat.

Partidele politice s-au demodat. Dovada ca in afara de ceva visatori oportunisti care vor sa faca bani din politica furand de la stat nici un partid nu reuseste sa-si atraga alti membrii.

Pot striga sus si tare cat vor si cat ii tin plamanii ca ii asteapta pe toti cei inteligenti la ei la sediu ca nu se duce nici “dracu”. Pentru ca oamenii inteligenti nu stau la masa cu toti taranii si parvenitii. Nu stau nici daca ii inviti si ii rogi frumos. Oamenii inteligenti si gasesc asociati in orice problema oameni pe care se pot baza. Nu politicieni care fura idei, le cosmetizeaza putin dupa care ies in public si spun. Ne pasa de voi, la cerere cetatenilor (cel mai adesea a unui singur cetatean, cel care le-a dat ideea ) facem asta si asta.

Pai numai de la mine de pe blog sau din discutii personale cate idei nu au fost furate si cosmetizate. Numai cate idei personale de pe forumuri de discutii nu au fost luate. Doar ca eu mai am o vorba. “Nu ideea face diferenta ci puterea de a o implementa. Degeaba ideea e buna daca implementarea lasa de dorit.” © Adelina Mărieş

1-7a

 

 

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s